1. Battlefield 3: Donya Fortress

Battlefield 3: Donya Fortress

Hallo beste mensen van InsideGamer, ik wil het eigenlijk met jullie over de nieuwe Battlefield 3 map en de nieuwe game mode gaan hebben. En ik wil graag ook mijn mening hier over met jullie gaan delen. Veel mensen zijn erg sceptisch over de uitbreiding met als naam Close Quarters, dit komt waarschijnlijk omdat deze mappack zich afspeelt in kleine ruimtes. Een tijdje geleden hebben we al kunnen genieten van de beelden van Ziba Tower, en gister zijn nieuwe beelden verschenen van de map genaamd Donya Fortress. Na een aantal keer de trailer gezien te hebben ben ik erg enthousiast geworden. Met name ook door de nieuwe game mode en het verschijnen van een aantal nieuwe wapens.

Ik wil het eerst gaan hebben over de nieuwe game mode genaamd Conquest Domination. Veel informatie is hier nog niet over vrij gegeven. Maar ik gok dat het een combinatie is van Rush en Conquest. Je kan in sommige punten in de trailer een vlag zien met daaronder een laptop met een aantal andere gadgets. Ik denk dat het de bedoeling is dat de aanvallende partij de vlag moet innemen om vervolgens verder te gaan in het volgende gebied van de map. En natuurlijk is het doel van de andere partij om dit te voorkomen. Mij lijkt dit erg interessant je hebt het beste van twee soorten het aanvallen vanaf meerdere punten net als je in Conquest hebt en je hebt maar één doel waarop je gericht moet zijn; het verdedigen van een enkele vlag of mogelijk twee vlaggen wat je dus ook in rush hebt in de vorm van M-COMs.

De map zelf ziet er fantastisch uit. Natuurlijk zitten er ook verschillende CGI elementen in zeker in het begin. Maar duidelijk wordt weer eens de kracht van de Frostbite 2 Engine, wat een plezier is het om naar te kijken. Nu de makers echt de grens aan het opzoeken zijn met de destructieve mogelijkheden in deze game. Ik kan niet wachten als ik een nieuwe pc aanschaf en de game op ultra ga spelen en het geluid op zijn maximale ga zetten. En vervolgens de vijand van boven en onder lek kan gaan schieten. Dat is ook iets wat mij opvalt, deze map is opgedeeld in drie delen de kelder, begane grond en de eerste verdieping dit zal zorgen voor een nieuwe tactisch aspect in de game. Nu zal je niet alleen achter je moet kijken maar ook boven en onder.

Het laatste puntje waar ik het over wil hebben zijn de wapens voor de Close Quarters uitbreiding. In de trailer kan je eigenlijk lezen wat voor nieuwe wapens er in zitten in de kills die speelt en van de andere mensen die kills maken, deze zijn te lezen in de rechter bovenhoek van het beeld. Zo is de SPAS-12 te zien als pump-action shotgun en niet als semi-auto shotgun. En dan volgt nu het volledige lijstje van de wapens:

Assault Rifles:

- AUG A3

- SCAR-L (de grote broer van de Carbine SCAR-H)

Carbines:

- ACW-R

- MTAR-21

Light Machine Guns:

- L86A1

- LSAT

Sniper Rifles:

- JNG-90

- M417

Shotgun:

- SPAS-12

PDWS (personal defence weapons)

- MP5K

Natuurlijk zal net als in de Back to Karkand wapens een aantal opdrachten uitgevoerd moeten worden voordat je deze wapens kunt gaan gebruiken. Als afsluiting kan ik alleen maar zeggen dat ik nu al niet meer kan wachten tot deze uitbreiding uitkomt. De nieuwe wapens, de extreme vernietiging en de nieuwe game mode gewoon alles. Ik hoop ook zo snel mogelijk nieuwe beelden te zien verschijnen van de andere twee maps die bij deze uitbreiding horen. En voor alle mensen die trouwens een beetje zijn geschrokken van het feit dat het allemaal kleine maps zijn, na deze uitbreiding zal er een uitbreiding komen met vier nieuwe grote maps.

Dit artikel delen

Over de auteur