1. ik ben gefrustreerd

ik ben gefrustreerd

Zoals de titel al aangeeft, ik ben gefrustreerd. Niet vanwege een slechte toetsweek, niet vanwege een mafkees die me blijft lastigvallen over een of andere gare betere mobiele telefoon abbonement, maar vanwege syobon action.

Ik kreeg een tip van een vriend van mij, om een vet cewl gaaf spel (legaal) te downloaden, en te gaan spelen. Het zou op mario lijken, en het was gewoon te leuk. Deze "tip" was afgelopen vrijdag, en van de vier levels die Syobon Action heeft, ben ik nu in het vierde level. De levels zijn niet erg lang, en je hebt oneindig aantal levens, dus wat zou er nou toch verkeerd kunnen gaan? Toch?

Toch ben ik nu al 123 keer doodgegaan (deze ochtend alleen al) om van het begin tot halverwege level vier te komen. Dit omdat er telkens vage dingen gebeuren, zoals de typische vlaggenstok aan het eind van een level, die je dood schiet. Of je komt langs de vlaggenstok, en je "verliest" de controle over je poppetje. En vlak daarna krijg je een vijandje op je hoofd gesodemietert, waarna je weer opnieuw mag beginnen met het level, wat je net dacht voltooid te hebben. En zo zijn er nog meer vreemde oorzaken waardoor je dood gaat of zelfmoord moet plegen.

Anyway, als je het zelf gaat spelen, zal je na verloop van tijd merken wat ik bedoel. Download link staat ergens in de mislukte inleiding, en hopelijk zal je net zo gefrustreerd raken als ik. :P

Dit artikel delen

Over de auteur