1. Reis door Japan

Reis door Japan

Beste mede IG'ers,

Zoals sommige van jullie misschien wel weten, sta ik op het punt te vertrekken naar Japan om daar lekker drie weken vakantie te gaan houden. Japan is een land waar ik geruime tijd al naartoe wil gaan, wat nu dus eindelijk staat te gebeuren. Ook weet ik dat er aardig wat mensen zijn die ook graag een reisje naar Japan zouden willen maken, of eerst meer over japan zouden willen weten.

Ik heb voor de grap maar eens besloten om wat vlogjes te gaan bijhouden en deze op Youtube te zetten. Dit is ras-echte reclame zeg je? Misschien wel een beetje, inderdaad. Ik ga in ieder geval proberen om de video's boeiend te houden, waarvan ik wel vermoed dat het zal gaan lukken. Ik wil niet alleen de gamestores gaan bezoeken, al is dat natuurlijk wel een item op mijn 'must-do' lijstje. Naast games, wil ik ook veel natuuur zien en culturele aspecten van Japan gaan bezoeken, denk hierbij aan tempels, bekende gebouwen en een karaoke bar staat ook op mijn lijst natuurlijk. Mijn reis zal beginnen in Tokyo waar ik vijf dagen zal verblijven, daarnaast zal ik meerdere bekende steden bezoeken, zoals Osaka, Kyoto en Hiroshima. Buiten de grote steden zal ik ook een aantal wat kleinere dorpjes gaan bezichtigen.

Ik zal mijn best doen om de sfeer in beeld te brengen, bedenk wel dat ik alles ga filmen/editen met een Iphone 4, dus optimale beeldkwaliteit zal niet gegarandeerd zijn. Mochten er mensen zijn die willen kijken wat er van wordt gebakken, voel je vrij om de resultaten te bekijken op: Mijn youtube kanaal. Voor de rest zal ik op IG geen spam meer plaatsen, mocht dit 'fun-artikel' al over de regels zijn... Dan spijt dat mij. (^_^')

Beste IG'ers, ik wuif u tot ziens... Tot 8 juni!

Dit artikel delen

Over de auteur