1. Trials Evolution competitie. Met prijzen!

Trials Evolution competitie. Met prijzen!

Beste IG leden, zin in een wedstrijdje Trials? Bij deze schrijf ik een wedstrijd uit voor Trials Evolution. Maak je track, of als je daar geen zin hebt, rij de beste tijd!

De competitie bestaat uit 2 ronden, met elk een winnaar per ronde.

In de eerste ronde mag iedereen met de track editor een track gaan maken en indienen. Je krijgt daarvoor 2 weken de tijd.

Vervolgens kies ikzelf van de ingestuurden de leukste track. De winnaar krijgt daarvoor een game naar keuze. Maar niet getreurd, want daarna krijg je een tweede kans. Met de gekozen track gaan we in ronde 2 aan de slag. Degene die na 2 weken de beste tijd heeft neergezet op de gekozen track wint ronde 2 en mag ook een game uitkiezen! Voor de duidelijkheid, je hoeft niet aan ronde 1 te hebben meegedaan om aan ronde 2 mee te mogen doen. Ook de winnaar van ronde 1 mag gewoon meedoen aan ronde 2. Je hebt dan wel een startvoordeel, maar uiteindelijk verwaarloosbaar. Degene met de beste skills en overgave zal winnen, maker of niet.

Een aantal opmerkingen vooraf:

De ingediende track moet geplaatst zijn in Trials na 21 mei. Iedereen krijgt evenveel tijd om iets te maken. Wel zo eerlijk.

Ik geef 2 games weg in totaal. Van de games die ik straks opgeef mogen de winnaars (of winnaar als je skills op beide fronten hebt) per ronde één uitkiezen.

Waarom doe ik dit? Ik hou wel van wedstrijdjes en wie weet is dit een startschot voor meer leuke acties van deze aard, zodat we de Trials beleving nog verder kunnen uitdiepen :) Ook moet ik hoognodig mijn kast eens opschonen en wil ik graag eens wat weggeven aan de toffe mensen die hier al jaren met mij rond hangen. Hou het dus onder elkaar. Dit is een wedtrijd voor IG members. Ook voor redactieleden natuurlijk. Jelle en Thijs, I dare you!

Waterdicht om vals spelen uit te sluiten zal het niet zijn, maar heb de volgende voorwaarden genomen om mee te kunnen doen.

Als je een track wil indienen meldt je dat hier of op het forum. Wil de naam van de track en ook met je xbox live tag erbij (tag mag privé PM). Ik voeg je dan toe op xbox Live. Ook moet er ergens in de track een duidelijk zichtbaar IG of (insidegamer in zijn geheel) te zien zijn. Mag overal, als ik het maar tegenkom. Mocht ik dan nog twijfels hebben, heb ik nog wel wat achter de hand om vast te stellen of je eerlijk meedoet maar die ga ik niet verklappen. Bij de tweede ronde zullen we deze opzet ook weer volgen. Ik wil je eerst in mijn lijst hebben en weten dat je van IG komt, dan pas doe je mee. Ik ga de winnaar niet lopen zoeken, dus maak je even kenbaar bij mij. Heb hooguit 10 vrienden op Live dus er kunnen genoeg (maar toch beperkt aantal) meedoen. ( ongeveer 90 dus).

Bij het kiezen van de leukste track let ik op speelbaarheid, aankleding en uitdaging. Het mag best pittig zijn maar liever geen extreme tracks. Een gemiddelde speler moet hem kunnen uitspelen zonder dat er ongezellige 'Jelle op extreme' taferelen gaan plaatsvinden. Zelf ben ik ook niet zo goed in de aller moeilijkste tracks in Evolution. Gameplay over graphics geldt hier ook. Een basic track die lekker rijd en goed inelkaar zit geef ik meer kans dan een prachtig uitziende track die niet lekker speelt.

Ik maak mijn keuze op gevoel. Als je het er niet mee eens bent maak je maar je eigen wedstrijdje aan, of ga uithuilen bij je moeder.

De games waaruit je kan kiezen zijn voor de 360: Vanquish, Devil May Cry HD Collection (sealed promo copy) en Crysis 2. En voor degenen die een PS3 hebben ook nog Heavenly Sword, Uncharted 1, Uncharted 2, Yakuza 4, MGS 4 en Red Dead Undead Nightmare. Je begrijpt dat de winnaar van ronde 1 hiervan één afsnoept. Geen recente toppers als Max Payne 3 Of Diablo 3, maar hopelijk zit toch er iets van je gading bij.

Tot en met dinsdag 5 juni kun je de gemaakte tracks bij me indienen en ik maak op 7 juni bekend welke gewonnen heeft. Vervolgens krijgen jullie tot 20 juni de tijd om de beste tijd neer te zetten op die track. Genoeg tijd voor in de pauzes van al die EK wedstrijden lijkt me ;)

Hopelijk ben ik duidelijk genoeg geweest zo. Mochten er vragen zijn hoor ik het graag. Succes allemaal!

Dit artikel delen

Over de auteur