1. Minecraft: Pocket Edition (And)

Minecraft: Pocket Edition (And)

Hier even wat er komt in minecraft 1.3 en nog even in het nederlands gemaakt, Dit is trouwens niet voor minecraft pocket edition maar voor minecraft op de pc.

■ Nieuwe platen van de 3 nieuwe plank types. ■ Hout platen gedragen zich als hout, niet als steen. ■ Cocoa Planten die te genereren aan de zijkanten van de jungle bomen, die kunnen worden geoogst voor de cacao. ■ Cacaobonen hebben een nieuwe textuur. ■ Cacaobonen daling ten opzichte van jungle boombladeren in hetzelfde tempo als appels.

■ Dorpelingen voortgekomen uit paaien eieren krijg je een willekeurig vak. ■ Houten gereedschappen kunnen worden verbrand in ovens. ■ "Grote Biomen" wereld-type. ■ Oplossing voor glitchy menigte voorspelling in multiplayer. ■ Grote hoeveelheid interne veranderingen. ■ Silk Touch in staat zal zijn op te halen Ice en ruiten. ■ Stapelbaar artikelen nu opgestapeld buiten inventaris als op de grond geworpen individueel. ■ Makkelijker post manipulatie binnen inventaris ■ Brewing Stands maken gebruik van de shift te klikken om items in te zetten. ■ ⇧ Shift + klikken kan nu gebruikt worden om armor dragen.

■ Dispensers kunnen plaatsen Minecarts op rails en boten in het water. ■ Terwijl in Creative-modus kunnen spelers een aangedreven minecart te voorzien van brandstof door met de rechtermuisknop op te klikken alsof ze houden van steenkool. ■ Vliegen in Creative-modus is niet langer beïnvloed door water en lava. ■ Commando's in Singleplayer . ■ Optionele bonus kisten geplaatst in de buurt van de speler bij het maken van een nieuwe wereld. ■ Demo-modus speelbaar via niet-premium Minecraft.net rekeningen. ■ Verschillende crafting recept voor boeken. ■ Toegevoegd Boek en Quill en geschreven boek. ■ De mogelijkheid om te schrijven in het boek en de ganzenveer (tot 50 pagina's), opslaan om later te bewerken en te ondertekenen en de titel hen om af te maken het boek. ■ Alle multiplayer geluiden zijn vastgesteld. ■ Vislijnen zijn nu zichtbaar in MMP. ■ Hardcore in de multiplayer (HMP). ■ Betere stuk laden in MMP. ■ ⇧ Shift-klikken in Creative verbeterd. ■ Singleplayer zal een lokale server te zijn. ■ Specifieke namen voor verschillende hout, houten planken, Bladeren, jonge boompjes, zandsteen, bakstenen, en Monster eieren. (Zoals eikenhout, Birch Plank, Spar Bladeren, Jungle Sapling, Smooth Zandsteen, Chiseled Stone Bricks, Stone Monster Ei). ■ lege emmers zijn nu gestapeld tot 16. ■ Handel met Villagers ■ toegevoegd Emerald ■ Een nieuwe erts blok Emerald Oregon

■ Nieuwe Gravel textuur (verbeterde versie). ■ toegevoegd Ender op de borst ■ Dorpen kunnen paaien met Jungle Biomen (mogelijk meer). ■ Een nieuw type van Golden Apple met attributen van de Golden Apple had voor 1.1. ■ Stars zijn iets kleiner en iets lichter ■ toegevoegd Zandsteen Trappen ■ Dispensers wordt uitgeworpen water en lava bron blokken (van emmers) ■ zal ook water en lava bron blokkeert als er een lege emmer in ■ toegevoegd Pyramids, een nieuwe structuur in Desert biomen. ■ Verbeterde creatieve inventaris scherm. ■ Potions zal zijn in de creatieve inventaris scherm. .

Minecraft vind ik een van de beste pc game.

Bedankt voor het lezen van deze recensie.

Conclusie en beoordeling

Minecraft is een te gekke game die super gemaakt is en erg leuk is om te spelen.
10
Score
100
Score: 100
  • Pluspunten
  • 1: minecraft ziet er heel leuk uit.
  • 2: wat je kan doen in minecraft is ook heel goed.
  • 3: eigelijk alles van minecraft is gewoon erg goed.
  • Minpunten
  • Ik vind dat er geen negatieve punten zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren