1. Apple ipad 3

Apple ipad 3

Hey hallo en welcome op mijn eerste achtergrond verhaal over mijn nieuwe mogelijkheden dat ik thuis makkelijker kan werken over games en wat ik er allemaal kan overdoen. Ik kan ook makkelijker informatie zoeken terwijl ik bezig ben met mijn game consoles, wat ik er nodig kan hebben. Met mijn PC betreft heb ik mijn tweede monitor en speciale handheld gekocht verlede donderdag (24 mei 2012) heb ik uiteindelijk mijn eigen Apple ipad 3 met wifi en 4G.

Het is een toffe apparaat en als ik snel iets moet doen op internet site met full site scherm, dat kan niet zo makkelijker met mijn eigen Apple iphone 4S. Dus ik dacht meteen ook ipad heb ik echt nodig en heb met mijn vader mijn eigen ipad 3 met wifi en 4G voor €599 gekocht. Mijn oom heeft het ook, maar van hem is het helemaal anders met de kleur. Want de mijne is wit (omdat ik zelf van kleur wit hou) en mijn oom heeft nog leukere en mijn favoriete kleur van z'n ipad 3 met het zelfde mogelijkeden als de mijne, maar dan in het silver had ik maar die kleur had gevonden *sadly face* maar ik ben ook blij met mijn witte ipad 3 hoor.

Ik heb paar leuke programma's gedownload op mijn ipad 3 en dat zijn paar leuke games namelijk "Let's golf 3" en "Monster galaxy: the sodiac island" het zijn wel leuke games. Heb ook natuurlijk sociale applicaties gedownload namelijk chat en berichten sturen via "Facebook", "Gaiaonline", "Ebuddy messenger", "MSN live messenger" en "Facebook messenger" dat zijn wel handig.

Dit artikel delen

Over de auteur