1. Everybody's Golf (Vita)

Everybody's Golf (Vita)

Hey hallo en welkom op mijn terug kerende perfecte review over het game genaamd "Everybody's golf" op de PSVita, die ik die game met mijn PSVita als een starter game hebt gekocht was dat het wel verstandig door mijn ja of nee daar komen we wel snel achter. Ik wil eens beginnen hoe is met golf spellen begonnen ben. Hierna maak ik een review over everybody's golf game. Ik was met golfen begonnen met Wii sport, daar heb je ook een golf game en daar speelde ik graag mee toen had ik Iphone 4S gekocht en had meteen Let's golf 3 gedownload en gespeeld, zat er altijd mee te spelen en ik ben meer aan verslaving aan het golf games geraakt en toen later mocht van mijn moeder PSVita kopen met mijn eerste en bijzondere starter game namelijk met het game die ik hier een review over gaat schrijven... Okay geniet maar met mijn terug keer review over "Everybody's golf" game op mijn PSVita en ik wens jullie een lees plezier als jullie het kunnen hebben natuurlijk.

Het is een animé golf game waarm je met de vrolijke animé golfers kan spelen met de golf game. Het verhaal is natuurlijk duidelijk met de golf game. Het is een sport game waarmee je golf ballen moeten slaan met een golf club (een stokje waarmee je ballen moet slaan) en proberen de golf bal in de put te krijgen, maar het overwinnen is niet zomaar een makkie. Je moet erg goed mikken en denken hoe jij je golf bal sneller in de put kan krijgen en dat noemen ze putten. Je moet wel - scoren dan + punten te scoren om het spel te kunnen winnen. Het zijn meerdere variaties in het game waar je echt moeten opletten het score systeem loopt als volgt Hole in one (putten in een slag) die geeft het aantal slagen die je moest slaan die geeft je de score ter waarde van -1 tot -4, Albatros is -3, Eagle is -2, Birdie is -1, Par 0 en het gaat zo door. Dus je moet liever geen Bogey (+1), Double bogey (+2) en Triple bogey (+3) of meerdere plus punten niet scoren anders verlies je het spel.

Het gameplay van het spel hoe het werkt, werkt harstikke prima. Maar je moet echt perfecte timing hebben om je bal heel goed te kunnen slaan en als je het bal perfect slaat gaat de bal echt waar je wilt hebben duidleijk toch? Maar je moet wel op het nadelen letten, want namelijk je kan tegen een bomen, in het zand, in het water, tegen een molen en tegen de wind molens. Daar moet je echt oppassen. Over het timing gesroken je moet het bal slaan met de X knop en met de richting van de richting knoppen links en rechts ook natuurlijk van voor en achter richting knopjes kan je je bal een richting geven met het spin ball effect. Met de vuurbal kan je de bal veel verder slaan, maar je moet wel oppassen waar en wanneer je moet gebruiken met die vuur bal te slaan. Als je bal in het green komt met paar slagen minter krijg je ook punten voor, het legt allemaal aan van welke minder slagen. Met de fairway krijg je 20 punten voor en als je bal in het zand slaat dan krijg je -20. Maar als je de bal in Out of bounds en in het water slaat krijg je -60 en 1 slag penalty (2 slagen dus), daar moet je echt oppassen hoor. Je kan ook wel chip in slaan en dat is gewoon net als van de voetbal gewoon een stiften in het doel (met de voetbal) in het golf stiften in het put, dat heet dan chip in hoeveel je punten voor krijg extra dat weet ik niet zeker. Als je bal in het put rondjes draait en dan er in gaat dan krijg je 20 punten extra bonus.

Het spel zelf geluid en muziek klinkt heel leuk in je oren, maar de voice act is wel leuk om naar de luisteren en het zal wel zonde zijn om zonder geluid te spelen. Muziek is heel rustig en je kan het beter rustig concentreren aan het spel waar je speel, maar sommige muziekjes maakt mij wel zenuwachtig, vooral die muziek waarbij je moet putten daar krijg ik echt kramp in mijn longen vanwege het spanning van het muziek.

Nu ga ik over het echte werk schrijven, namelijk over het online play. Het is echt leuk om online dagelijke toernooi te spelen. Je krijg elke dag drie potjes om te spelen en je moet echt goed mogelijk spelen om sneller bij de eerste plaats te eindigen (dat is mijn doel namelijk) golf spelers. Als je de dag speeld met je drie potjes van online dagelijke toernooi, krijg je de volgende dag de uitslag met ranking (waar je gaat staan) dus je moet echt goed mogelijk spelen met die online dagelijke toernooi. Ik speel bijna niks anders dan die online dagelijke toernooi, want namelijk het is perfect en verslavent. Je kan ook chatten met je vrienden en vriendinnen via lobby chat (het tweede optie natuurlijk) met de mensen om de hele wereld.

Het is zeer grafisch mooi spel om te zien en spelen. Wie het animé en golf spellen van houdt moeten deze spel echt spelen. Het is veer betere en HD zeer perfecte grafisch mooier dan "Let's golf 3" game die je echt kan spelen. Let's golf 3 en Everybody's golf kan bijna het gelijke spellen zijn, maar Everybody's golf is meer en wint als de perfect grafisch mooie game. Het is echt sterke game voor het grafisch als HD te spelen op PSVita, alsof je de kindje van de PS3 speelt maar het is PSVita met even perfect HD kwaliteit. Kijk dat noem ik kwaliteite game ever you can play.

Conclusie en beoordeling

Deze golf game kan op Let's golf 3 lijken, maar het is veel mooier dan Let's golf 3. Het ziet er grafisch veel beter uitgewerkt alsof je op het kleine PS3 speel, maar het is wel PSVita. Het spel is makkelijker te spelen en je kan het meteen in komen terwijl je speel. Het leren en wennen van het game is veel makkelijker dan alle andere golf spellen die je kan spelen. Het is Animé golf game en met het vrolijke voice act en muziek kun je het spel makkelijker spelen en heel veel speel plezier te krijgen. Als je het antwoord willen weten dat het echt verstandig was dat ik deze game als mijn starter spel gekocht hebt met mijn PSVita en het antwoord is... Ja en sterker ik raad jullie ook nog eens aan als jullie echt een animé en golf games die ook van japanners zijn ^_^
7,5
Score
75
Score: 75
 • Pluspunten
 • HD pocket spelen.
 • Online functie vooral dagelijke toernooi.
 • Chatten en praten met je vrienden over de hele wereld.
 • Maak je eigen lobby character.
 • Spel spelen is niet veranderd.
 • Meer speel plezier.
 • Minpunten
 • Meer opject waar je de bal tegen kan slaan.
 • Moeilijk om te maken voor de perfect te scoren op elke tours.
 • Het is echt moeilijk om te Hole in one en albatros te scoren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wel slim, maar je hebt toch nog altijd de meldingen dat vrienden aanmelden..

 • Koppie koppie.

 • @crosswout  als het je irriteert kun je dat natuurlijk uitzetten hé :)

 • Mooie screen hoor!

 • Leuk bedacht. Wat Crosswout zegt is inderdaad nog steeds het geval, je zou je dan helemaal moeten kunnen afschakelen van info.

 • weg met die dropphies, scheit dingen,

 • Het zou ook gewoon internet verbindingen moeten blokkeren, telefoons uitschakelen, mensen in de buurt kunnen neutraliseren…  Er is zo veel wat je zou kunnen afleiden.. maarja, dit is een start..

 • héél slim, maar stel dat je nou van die rot trophies hebt midden in een chapter, en die haal je dan misschien niet. Na de honderste keer uitspelen heb ik het dan ook wel gehad…

  Eigelijk zouden ze er een off-on button voor moeten inschakelen.

 • Ik vind zo´n achievement-geluidje altijd een genot voor het oor. Dan heb je meteen het gevoel dat je iets bereikt hebt in de game.

 • @Gamerguy  Me too!

 • @Gamerguy & @.Timm W.-  Neem het als SMS geluid!

  Heb je heel de dag door het gevoel dat je dingen bereikt!

 • Dit was toch al lang bekend?

 • @ dantiney

  Heb je wel vrienden nodig natuurlijk ;-).  On: Prima idee, al zal het mij eerlijk gezegd worst wezen. Zit nooit zo heel diep in een game dat ik er helemaal in opga.

 • "Neem het als SMS geluid! Heb je heel de dag door het gevoel dat je dingen bereikt! "  hahahaaaa, geniaal!  ik vind het echt geniaal! Die ga ik eens opzoeken!


 • Netjes… ik stoorde me er keer aan tijdens het spelen van Tekken. Ik probeerde de achievment te lezen, maar dat werd gelijk mijn ondergang…

 • Als het de sfeer verbeterd vind ik het niet erg.

 • Ik vind zo´n achievement-geluidje altijd een genot voor het oor. Dan heb je meteen het gevoel dat je iets bereikt hebt in de game.  Ach, 10 van zo'n geluidjes direct na elkaar na het uitspelen van een hoofdstuk klinkt ook als muziek in de oren!! Tingeling-eling-eling-eling-eling ;-)  En ja, wat een moddervet screenshot weer.


 • @Dantiney:

  Dat is inderdaad een verdomd goed idee! Me want!

 • heel goed….

 • Ik vind dat zo irritant bij de XBOX, dan denk je dat je de achievement hebt, meldt er iemand zich aan. Wanneer veranderen ze dat geluidje nou eens. Maar ik vind het wel een goed iets, dat van Sony dan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren