1. Returnal is nu uit - bekijk 28 minuten aan gameplay

Returnal is nu uit - bekijk 28 minuten aan gameplay

Game is nu beschikbaar op PlayStation 5

Er zijn 28 minuten aan gameplay van de PS5-game Returnal online geplaatst door Sony en ontwikkelaar Housemarque.

In deze 'deep dive' vertellen business development and marketing manager Mikael Haveri, narrartive director Gregory Louden en game directer Harry Krueger meer over de gameplay van het spel. 

Returnal is een sciencefictiongame waarin de hoofdpersoon haar eerste moment op een andere planeet constant opnieuw beleeft, waaronder haar dood door de aanval van een mysterieus wezen. Verder bestaat de gameplay uit schieten vanuit een third-person perspectief. Ontwikkelaar Housemaque kreeg vooral faam vanwege hun PS4-lanceringsgame Resogun. Returnal is vanaf vandaag voor PlayStation 5 verkrijgbaar.

Zustersite Gamer.nl gaf een 8 aan Returnal: "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik keek echt uit naar deze game, maar nu hoor ik dat de game erg moeilijk is (een soort van Dark Souls-achtige game). Ik ben echt een casual medium difficulty gamer dus ben nu echt geneigd om de game te laten liggen. Ik snap nooit waarom een studio dit doet. Je sluit je echt af voor zo'n grote groep normal gamers.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren