1. Dawn of Magic (Apple en Android)

Dawn of Magic (Apple en Android)

We hadden final fantasy V en met die game hadden we veel plezier gehad toch? Ik heb ook veel plezier gehad met de genaamd Lufia games die ik ooit had gespeeld, maar nu hebben we een nieuwe game en deze game heeft het systeem van dat twee games die we leuke tijden hadden. Deze game wordt gespeeld IPhone, IPad, Android en Tablet en het game is door e nieuwe ontwikkelaar (althans voor mij is het nieuw, misschien voor jullie niet) genaamd Lakoo. Ze hebben mij meteen een interesse gekregen door de ontwikkelen van deze game genaamd Dawn of Magic. Nou wil ik beginnen met het schrijven van het review over deze game genaamd Dawn of Magic en please hou het gezellig met de reacties van jullie okay...

Het verhaal van het game gaat over een jonge genaamd Jack, z'n vader was ooit een beschermer van het fantasy en vrede wereld genaamd Holy land en de wereld is weer in gevaar door de gasten die de Holy land willen verwoesten, maar je moet het land verdedigen met sommige mensen die jou familie en ik zal jullie het een iemand verklappen wie de een van de familie van Jack gaat worden, het is een klein dochter van Sage genaamd Bella en zij is heel goed in heilige aanvallen zodat zij je kan herstellen. Het land word beschermt door de krachten van drie emblemen (weet niet meer hoe die emblemen heten) en de ene embleem heb jij en die andere heeft Bella en zo worden Bella en Jack een soort familie leden en ze moeten ook de derde embleem houder vinden om een complete familie leden te kunnen worden en de Holy land te beschermen tegen de evil vijanden.

Het gevechten zijn heel simpel en je kan het meteen weten wat je moet doen, het is echt het zelfde systeem als van Lufia en Final fantasy V games. Het is turn based RPG en dat betekend dat je het om de buurt moeten aanvallen en je moet een commando geven wat ze moeten doen, maar je moet echt goed verzinnen wat je echt te doen staat dus echt goed bedenken wat je moet doen anders zal je het heel moeilijk met het gevechten krijgen. Het gameplay van het game is ook stuk leuker en makkelijker te spelen, maar kon veel makkelijker zou ik het ook zo kan zeggen. Je kan op twee manieren besturen op het wereld kaart je kan met D pad (soort een doorzichtige besturing) of soort RTS games te besturen en ik zou je het een ding zeggen, ik speel liever met de doorzichtige besturing je mag het ook D pad noemen. Het menu van het game is ingewikkeld om te besturen, het is best makkelijk maar het is een ding over save the game (het opslaan van het spel) zit normaal ergens in hè menu waar we kunnen zien toch. Met deze game zit die ergens bij controle punt we kunnen ook en configuratie punt noemen, daar moeten we eerst klikken en dan kunnen we het spel saven anders niet. We zien het ook geen save point net als die andere RPG games.

Het levelen met deze game is best wel makkelijker en sneller hoe jou personages kan levelen. Bij het gevechten krijg je meer ervarings punten en met die punten kunnen onze personages levelen, natuurlijk dat weten we dat en iedereen die RPG games spelen weten dat. Maar als je in het winkels kom dan kun je natuurlijk wapens, uitrustingen, hoofd beschermers en andere bewapeningen kopen. Maar dan krijgen we die nadelen over bewapeningen, als je sterkste wapen heeft gekocht en je staat op level 16 zullen we als bijvoorbeeld zeggen. Dan heb die sterkste wapen gekocht en je wilt die bemachtigen zodat je op level 16 bent en als het niet kan. Dan moet je het kijken waarom het niet kan. Dan als het level 20 staat, dan moet je persé op level 20 staan om dat wapen e kunnen bemachtigen. Dat is niet leuk, maar het is gewoon hatelijk. Daar haal ik 1.5 punten weg en geef het game 7.5 de score van wegen je moet wachten voor de bepaalde level om je personage het bewapenen met de sterkste wapen die je kan kopen.

Het game is grafisch mooi en het heeft de grafische bron van Nintendo DSi en PlayStation portable (PSVita) want het is bijna HD beeld hoe we het scherm van game kunnen zien en het ziet er heel mooi en duidelijker uit daar heb ik helemaal geen bezwaar en klachten mee. Het muziek van het game is lekker klinkend in je oren en je wilt het geluid nooit uit of zachter zetten. Als het mensen last van hebben dan kun je ook leuk met hoofd telefoons spelen daar hebben we ook geen last van de mensen en de mensen geen last van ons toch? Het gevecht's muziek is iets wat slecht, het is geen spannende muziek als je kan horen daar geef ik 1 straf punt voor. Lakoo kon veel beter aan dat werken, maar die fouten kan ook fouten gebeuren toch de ontwikkelaars zijn ook mensen zoals wij. Het geluid van het game is net zo goed en simpele geluiden met het spel en het is de denken aan Lufia games me het items kopen en te praten met de mensen, maar met het aanvallen aan het of tegen de monsters is net het geluid te denken aan de game genaamd Final fantasy V.

Conclusie: Het is een mooi game en ik geef het echt een raad om dit spel op je Apple of Android (legt er aan welke je het hebt) het is een zeer mooi spel en het is een beetje denken aan de SNES (Super Nintendo Entertainment System) retro games genaamd Final fantasy V en Lufia games. Zo het is verslavend game en moet een beetje wat aangewerkt moeten worden voordat ze het volgende game komt van Dawn of Magic 2 op Apple en Android kan het voor de volgende deeltje niet wachten als jet nog komt natuurlijk.

PLUS PUNTEN: + Het is echt een mooi game en denken aan de game Lufia en FFV. + Alles is mooi van het game, hoe het game echt uitziet. + Je kan op het game op twee manieren spelen, de ene is met besturing en die andere is soort RTS besturing. Je mag het zelf kiezen hoe je het spel wilt spelen. + Het gevechten zijn veel makkelijker met touch screen, kan ook min punt zijn. + Het is een Nintendo DSi kwaliteit. + HD ready game.

MIN PUNTEN: - Het gevecht weer, soms werkt touch screen niet makkelijk. Je moet soms wel 10 keer klikken voor dat het actie gaat lukken. - Muziek en geluid klinkt niet 100%, het klinkt soms alsof het geluid box is slecht. - Bewapenen is niet makkelijk, want je heb de bepaalde level nodig om te kunnen bemachtigen. Dus dat is echt een min punt.

HET EIND SCORE: 7,5 HET IS DE MOOISTE RPG DIE IK NOU OP IPHONE 4S SPEEL!!!

Dit artikel delen

Over de auteur