1. Gaming marathon (deel 1): Dragonball raging blast 2

Gaming marathon (deel 1): Dragonball raging blast 2

Hey ik heb lekker op mijn XBOX 360 een toffe marathon gehouden met het game genaamd "Dragonball raging blast 2" mijn drie urige evenement gedaan en lekker gespeeld. Ik moest de missies op het galaxy met Ginyu force net gehaald en met de missies van Guldo en Jeice had ik best moeite gehad bij sommige missies van galaxy. Hoe ik daar idee kwam als jullie mij vragen? Het is simpel, vandaag was er geen EURO 2012 voetbal wedstrijden en daarom ging de hele dag van 18:00 t/m 21:00 met die game gespeeld en heb de missies van de Ginyu force gedaan, maar niet helemaal uitgespeeld want er moet nog wat gedaan moeten worden. Ik moet later met Ginyu force tegen andere vijanden vechten. Nou ga ik delen met jullie wat ik allemaal hebt gehaald met galaxy missions okay hoop dat jullie het kan begrijpen. Het is in iedergeval een game marathon die ik het hebt gemaakt van vandaag, maar voor het Galaxy missies heb ik wat achievement unlocked en het zijn World tournament tournament champion 40G, Cell games tournament champion 40G en characters collector 75G...

Captain Ginyu: Hij is de sterker leider van het team genaamd Ginyu force en hij is niet te sterk als Freeza, maar hij kan in het lichaam van Goku kruipen en daarmee wordt hij, sterker dan ooit. Ik heb hem echt sterker gedaan met het updaten van z'n status en power level die hij het kan krijgen. Ik moest nog effe wachten voor andere leden om andere missie te verslaan, het is zeer belangrijk omdat te kunnen halen Dus effe wachten captain Ginyu.

Recoom: Hij is een van de stomste en slome lid van het team, ik hem met hem gespeeld en had best moeite met z'n aanvallen en controle gehad. Hij was echt waardeloos onder mijn ogen. Ik heb paar missies gedaan en heb sommige vele keer opnieuw moeten doen voor de rank ter waarde van S++ en heb gehaald. Hij is wat sterker geworden met status update en kon alles aan. Hij moest ook wachten zoals captain Ginyu ik hoef niet zo Weel te vertellen erover, want hij moet ook geduld hebben om te vechten.

Burter: Hij is de snelste van allemaal, het lijkt alsof hij een athleet is. Misschien is hij ook een athleet, maar hij vocht tegen Vegeta met Jeice en Vegeta had moeite even hem met Jeice. Ik heb ook wat missions met hem uitgespeeld en ik heb hem ook sterker gemaakt met het updaten van z'n status en hij is sterker en sneller dan mijn favoriete vechter genaamd future Trunks (zonder zwaard), maar ik kan niet zo makkelijker vechten als Trunks. Ik zou het zeggen dat hij mijn vierde vechter gaat worden met future Trunks (zonder zwaard), Zarbon en teen Gohan (super saiyan 2).

Jeice: Jeice is een knappe en serieuse vechter van het team, maar als ik et nog goed weet dat Bulma eens verlieft op hem geweest of was het Zarbon in het anime natuurlijk. Hij is ook sterker geworden met het updaten van z'n status en kan dit ook zeggen hij is net zo sterk als Burter, maar langzamer. Ik heb ook paar missies volbracht met hem, maar niet 100% want moet nog wat gebeuren die kunnen jullie het zien op het verhaal van Recoom en Ginyu. Okay nu ga ik verder met de laatste lid van het team...

Guldo: Hij is de kleinste van het team en kan niet vechten, wat hij allemaal doet is stammen met time stop breath in. Dat deed hij tegen Vegeta, Krillin en Gohan om ze zich zelf en verplaatsen en verstoppen kom op zeg dat is toch geen gevecht Guldo. Z'n ultieme aanval is wel een vecht techniek. Hij verlamt z'n tegenstanders en gooit een boom stam met punt er aan, kijk dat is een aanval. Hij is wat sterker gemaakt, maar die ultieme aanval s niet sterk tegen sommige vijanden hebben minder effect. Z'n status is bemachtigt, maar hij is langzamer en niet zo sterker als zijn mede team leden. Guldo heeft het uit eindelijk de team gevecht tegen Freeza geactiveerd en kan allemaal mee vechten tegen Freeza en ik koos gelijk Burter. Ik heb met hem Freeza verslagen en had een rank van S++ knap of niet.

Ik heb ook ondertussen een wens draak genaamd Parunga opgeroepen om wat drie wensen te doen en heb meteen Planet (vecht arena), Glacius (ook een vecht arena) en een aanval voor super Janemba unlocked. Okay dit was al mijn activiteit geweest met Gaming marathon (deel 1) en ik ga ook eens meer maken als het EURO 2012 voetbal wedstrijden weer gaat vrij nemen en ben weer vrij dan maak het meer van deze Gaming marathon evemenent. Okay tot de volgende Gaming marathon and game on!!!

Dit artikel delen

Over de auteur