1. Dragon Ball: Raging Blast 2 (X360)

Dragon Ball: Raging Blast 2 (X360)

Kamehameha, tuurlijk kennen jullie dat aanval het is van Goku. Het is nu het hoogste tijd voor de perfecte game recensie over Dragonball raging blast 2. Ik weet al een beetje wat erover en dacht meteen aan het game recensie over dit game te schrijven. Het is een mooi game en is ook bekend van het televisie animé en Japanse strip boeken (manga) bekent en het is getekend door Akira Toriyama. Deze game is ook speelbaar op PS3 en ik heb deze game op mijn XBOX 360, okay genoeg uitleg en hier komt het recensie over het game. Hoop dat jullie het nice vinden.

Dragonball raging blast 2 game heeft helemaal geen verhaal lijn, dat hebben ze uitgezet waarom weet ik het ook niet. Het gaat om het galaxy missions dat je moet voltooien en je vechter upgraden, het werkt met Dragon points limit daarmee moet je met bepaalde punten moeten upgraden en moet ook niet over het limiet anders gaat het niet door met die item te upgraden en dat vind ik niet tof. Da's echt achterlijk van Namco bandai, waarom hebben ze het zo gedaan da's toch niet makkelijk om je vechter te upgraden. Bijvoorbeeld je limiet is 20 punten en je wilt meer power inzetten en het kost 21 punten, dan gaat die upgrade niet door. Het gevechten zijn veel beter uitgewerkt alsof Dragonball Z budokai tenkaichi terug is gekeert. Je kan het veel makkelijker die aanvallen met de combo te combineren, dan maak je meer damage aan je tegenstanders. Het toernooi is veel leuker gemaakt, want namelijk het kleuren en draai effecten zijn heel mooi uitgewerkt. Het toernooi is veel makkelijker dan Dragonball Z ultmate tenkaichi. Het is ook nieuwe functie bij de gevecht toegevoegd en dat is Raging soul, daarmee ken je vele aanvals combo's uithalen totdat het meter van Raging soul opraakt. Dat hebben ze echt mooi gemaakt.

Het is echt grafisch mooi en beter uitgewerkt, want je kan veel beter je vechter veel beter en leuker bekeken. Het animaties van je vechter werkt lekker, elke knopje je drukt en ze reageren ze meteen op dat actie welke actie je ook gaat uitvoeren. Dat is wel beter gewerkt heb geen klachten over het graphic en animaties. Het muziek is echt mooi en elke level heeft z'n eigen uniek deuntje en hebben ze echt mooi en perfect uitgewerkt. Ik kan het wel zeggen over sound en muziek dat het alles en overal goed uitgewerkt is. Het effect van 3D is echt veel beter uitgewerkt van verte, maar als je op de bergen kijkt vanuit de lucht dan is het echt mooi uitgewerkt en als je steeds dicht bij komt dan zie je dat het steeds lelijker gaat worden. Daar aan hadden ze beter moeten werken.

Conclusie en beoordeling

Het game is echt tof, maar je zal niet zoveel plezier hebben dan Dragonball raging blast, die game heb ik ook natuurlijk en ik heb het vergelijkt en later zou ik ook een recensie over Dragonball raging blast maken. Maar ik heb het niet over Dragonball raging blast 1, maar i heb het over Dragonball raging blast 2. Het galaxy missie is perfect uitgewerkt en het gevechten ook, maar waarom de upgrade en 3D graphics niet goed uitgewerkt. Daar ben ik echt verdrietig over. Okay ik ga eens verder met plus en punten.
6,5
Score
65
Score: 65
 • Pluspunten
 • Nieuwste mode, nooit uitgevoerd ik heb het over Galaxy missions.
 • Gameplay.
 • Gevechten zijn makkelijker en sneller.
 • Het toernooi.
 • Grafisch mooi.
 • Muziek van Raging soul.
 • 3D is veel mooier als je uit het lucht kan bekeken.
 • Minpunten
 • 3D van dicht bij is lelijker te zien.
 • Upgraden was met Dragonball raging blast veel beter geweest.
 • Geen verhaal, hebben ze weg gehaald.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren