1. Het einde van een generatie, Mehmet Ozkan.

Het einde van een generatie, Mehmet Ozkan.

Terwijl ik rustig aan het wakker worden ben met een kopje koffie, lees ik de site van Insidegamer door, en ben dan vooral opzoek naar recensies en artikelen van Mehmet Ozkan, want gisteravond kon Mehmet het even niet meer verdragen op de reacties die gegeven werden op zijn memberrecensie van Dragon Ball: Ragin Blast 2.

Het leek er al aantekomen maar tot mijn schrik zag ik gister een column van Mehmet staan, "Ik kap ermee:(" stond er groot op de kop met daarna een lap tekst die grammaticaal misschien niet helemaal klopte, ook zijn woordengebruik liet soms zijn wensen over maar laten we eerlijk zijn, iedereen wist toch wel dat Mehmet Ozkan niet zo was als jij en ik? En toch vonden jullie het leuk om hem ermee te gaan irriteren en pesten! Hij schrijft er het volgende over:

" Er waren ook lieve mensen in het website insidegamer die me goed konden helpen en daar heb ik geen klachten en geef mezelf echt toe dat ze me goed geholpen hadden zoals Beul liet me lachen en sommige mensen lukte me weer vrolijk te krijgen en nu ben ik dankbaar aan hun wat ze voor me hebt gedaan, jullie stonden altijd voor me klaar ik heb het over de lieve mensen die me goed geholpen hadden. Maar ik ben er nu zat met die gemene mensen en ik kap er gewoon mee."

Ik laat de spelfouten er maar inzitten want dat vond ik wel de charme van Mehmet, ik vond hem een doorzetter, iemand die toch na al de negatieve reacties probeerde verder tegaan en recensies bleef posten! Ondertussen kijk ik waarschijnlijk voor de laatste keer het profiel van Mehmet door, en tot mijn grote verbazing zie ik dat Mehmets eerste bijdrage alweer van zes jaar terug dateert! Zijn eerste recensie is al zo oud, ik was net 10 toen hij hier al schreef, met ook van die bekende spelfouten als "Graficks" is Mehmet door de jaren heen niet veel veranderd.

In zijn laatste artikel schrijft hij: " Ik was 10 jaar bij jullie en 7 jaar ging het goed en die andere ging het minder goed tegen mij." Hoe zou dit komen?, zijn de laatste drie jaar de oudere leden met pensioen gegaan en in die plaats 12-jarige teruggekomen die het leuk vinden mensen zo erg te irriteren!? Maar wat mensen nu wel vergeten dat er een tijdperk Mehmet voorbij is, hij laat een leegte achter die moeilijk op te vullen gaat worden. Want Mehmet, als je gewoon normaal en positief tegen hem deed was het gewoon een heel aardige gozer. En terwijl ik mijn laatste slokje koffie neem sluit ik mijn ogen en klik op opslaan, ik denk voor de laatste keer aan Mehmet Ozkan en de belachelijke manier hoe hij weggepest is.

Dit artikel delen

Over de auteur