1. Dramaqueen, de legende

Dramaqueen, de legende

Hey allemaal, Ik ben eindelijk klaar met mijn WO psychologie opleiding, dit betekent geen saaie vrije uren meer tussen de lessen door. Dus ook geen verveling meer!

Mijn account was een grote troll waar de meeste met open ogen zijn ingetrapt. Ik ben al jaren actief op insidegamer alleen had sinds kort een account aangemaakt met de reden om de verveling tegen te gaan! En wat is nou leuker dan lekker Trollen en wat het nog beter maakte was dat er mensen serieus op in gingen.

Ik vond dit zo interessant dat ik een klein onderzoekje was gestart. Waarom gaan jullie er zo serieus op in? Zien jullie nou echt niet dat het nep is? Ik heb hiervoor telkens het troll gehalte een stukje erger gemaakt om het zo duidelijk mogelijk te maken. Voor sommige was dit genoeg maar voor sommige ook niet. Ik ben ook de boeken in gedoken en gekeken wat dit nou precies veroorzaakt. Heel kort en simpel samengevat is de reden: Het is makkelijker om op de troll te reageren. In plaats van te reageren op een goede reactie kan je nu simpelweg zeggen dat hij fout zit, het is zo duidelijk dat de “troller” fout zit dus hoeft er niet worden nagedacht of zorgen worden gemaakt of je het bij het rechte eind heb. Het is een soort luiheid als het ware. Het vind plaats in het onderbewustzijn dus meestal hebben mensen het zelf niet door. Gelukkig weten sommige mensen dat er gewoon niet op gereageerd moet worden om het te laten ophouden. Barton was hier een goed voorbeeld van.

Qua games betreft ben ik een fanatiek gamer. Ik speel graag shooters zoals battlefield en Cod.

Dus dit is mijn laatste bericht op IG. Het was allemaal niets persoonlijks maar gewoon pure verveling

Het gaat jullie allen goed!

Dit artikel delen

Over de auteur