1. Games testen bij Activision Blizzard

Games testen bij Activision Blizzard

Je zou kunnen zeggen dat dit artikel in de categorie 'shameless plug' valt. Deels is dat ook gewoon zo, maar er valt hier zeker wederzijds voordeel te behalen. So, here goes!

De meeste gamers die ik ken hebben op enig moment wel eens gedacht aan, of zelfs gesproken over het testen van games. Hoe geweldig zou dat zijn! Maar hoe kom je eigenlijk aan de slag als Game Tester? Wij hebben in elk geval één groot voordeel: wij zijn Nederlanders!

Het lijkt me onzinnig dat ik Activision Blizzard hier ga introduceren. Voor de enkeling die dit niet snapt: GIYF. Wel is voor dit artikel van belang dat men bij Activision Blizzard vele games vertaalt. Deze localisatie, alsmede het nodige functionele testen, vindt (grotendeels) plaats in Dublin, Ierland. Ook voor Nederland Gamerland is dat het geval en daar komt ons voordeel om de hoek kijken: Nederlandse Game Testers gevraagd!

Games spelen en testen is natuurlijk niet exact hetzelfde, maar om games te testen moet je natuurlijk... juist, een groot gedeelte van je tijd games spelen! Dus, hou je van games en ben je zelfverzekerd voor wat betreft je beheersing van de Nederlandse taal? Heb je zin om een tijd in Ierland te wonen en te werken, terwijl je ervaring opdoet in de mooiste branche die er is? Of ken je iemand die (dol?)graag van deze kans gebruik zou willen maken? Laat het weten!

Tot slot wat extra informatie. Het betreft hier een fulltime positie voor drie (3) maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. Ik ben zelf sinds april als QA Game Tester aan de slag en hoor het graag als je ons wilt komen helpen, dan gaan we de Activision games voor (onder andere??) de Nederlandse markt nòg beter maken. Je kunt direct contact met mij opnemen via Insidegamer (vragen / opmerkingen welkom), of je CV sturen naar jobs.ie-activision@activision.com.

P.S. heb je in dit artikel (een) taalfout(en) gevonden, laat het me weten; je krijgt óf gigantisch op je donder, óf je krijgt een baan ;)

Dit artikel delen

Over de auteur