1. Westerse line-up Nintendo DS

Westerse line-up Nintendo DS

Nintendo heeft een lijst vrijgegeven met DS spellen die op de westerse markt zullen gaan verschijnen, inclusief de projecten van Ubisoft en Electronic Arts.

Atari

Atari Classics

Atlus

Caduceus Surgical Operation

Snowboard Kids DS

Choro Q DS

Shin Megami Tensei DS

Jensei Game DS

Bandai

Meteos

Mobile Suit Gundam Seed

Onaangekondigd project

Capcom

Mega Man Battle Network

Viewtiful Joe

Onaangekondigd project

Electronic Arts

GoldenEye

Madden NFL

Need For Speed Underground

Tiger Woods PGA Tour Golf

The URBZ: Sims in the City

Hudson Soft

Bomberman

Koei

Dynasty Warriors

Twee onaangekondigde projecten

Konami

Boktai

Castlevania

Dragon Booster

Frogger 2005

Survival Kids

Winning Eleven series

Vandal Hearts

WINX

Yu-Gi-Oh! Nightmare Troubadour

Majesco

Moonlight Fables

Nanostray

Drie onaangekondigde projecten

Namco

New Mr. Driller

Pac ’n Roll

Pac-Pix

Orbital

Vier projecten (platform, RPG, combat racing en family)

Sega

Project Rub

Sonic DS

Square Enix

Secret of Mana

Slime Morimori Dragon Quest

Dragon Quest Monsters

Egg Monster Heroes

Final Fantasy Crystal Chronicles

Summitsoft

Air Assault 2

Organizer Plus

Tecmo

Monster Rancher

Onaangekondigde titel

Telegames

Ultimate Brain Games

Ultimate Card Games

Ultimate Pocket Games

THQ

SpongeBob SquarePants

Vijf onaangekondigde projecten

Ubisoft

Asphalt GT

Rayman

Diverse projecten, waaronder een filmlicentie spel

Vivendi

Robots

Wereldwijd zijn er momenteel meer dan 120 spellen in ontwikkeling voor de Nintendo DS.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het lijkt er dus op dat Winning eleven (pro evo) en die operatie game, naar het westen komen. Een goeie zaak lijkt me. Organizer Plus zou een soort tekstverwerker zijn ofzo denk ik.

  Vreemd dat EA geen Fifa uitbrengt en ik mis nog een Tony Hawk game…

 • humz… sounds cool ;-)

 • Niet heel veel spannends. Viewtiful Joe en Secret of Mana, dan houdt het voor mij wel op. Hopelijk komt de beloofde originaliteit nog een beetje naar voren in de 'onaangekondigde projecten'.

 • Hoe kan je nou twijfelen aan die orignaliteit als je alleen een lijst titels hebt gezien? Misschien zitten er tussen die onbekende titels juist erg toffe spellen… 2 jaar geleden had jij ook niet gesprongen bij het horen van een spelnaam als Viewtiful Joe….

 • Ik denk dat ze met Boktai weer gewoon een grotere card maken. zo als met het GBA deel

 • golden eye en winning eleven intereseren me wel

 • sonic ds is de enige titel die ik MOET hebben de rest is leuk voor op vakantie maarja dat is bijna altijd met handhelds  ja heb ook de japanse lijst gezien

 • Jalf: nu spring ik nog steeds niet hoor. Maar verreweg de meeste namen op die lijst zijn bekende namen, waarvan de gameplay wel te voorspellen valt (en nee, besturing met een stylus op zich is nog geen originele gameplay). Daarom zei ik dat ik hoop dat die onaangekondigde projecten die ertussen staan wat nieuws zullen zijn.

 • ik denk dat Nintendo tevreden is met die lijst. ik in ieder geval wel

 • Timmeaaaah… denken kan bij jou blijkbaar zeer doen :p  btw nds zal zeker en vast aanslaan… Duurdere gsms (PSP) verkopen ook minder goed dan goedkopere gsms (NDS) en wat heb je aan foefjes waar je als gamer niet veel mee bent  De lijst is nog onvolledig en er staan nog wat Japans klinkende titels in :s grtz


 • Hmz Harvest Moon staat hier idd niet tussen…

  wil toch hopen dat ie wel komt…

 • Need For Speed Underground? lol

  ben benieuwd hoe dat er uit ziet en speeld..

 • ik mis dbz games :(

 • Leuk al die games, maar waar is zijn de innovatieve games? Tuurlijk, er zullen er vast een aantal tussen zitten die echt goed gebruik zullen maken van de nieuwe functies die de DS brengt, maar als ik het zo bekijk zijn het spellen die we allemaal allang kennen op andere platformen. Ik moet eerst eens goed zien wat deze games voor vernieuwends brengen, anders kan ik net zo goed de PSP versies kopen omdat die grafisch en qua geluid (en speelbaar met analoog stickje) beter zullen zijn dan de DS versies. Kortom, kom met gameplay filmpjes en screens, want alleen aan titels hebben we niets. Ik heb het gevoel dat de ontwikkelaars gewoon lekker makkelijk al hun bestaande francises overzetten zonder enige nieuwe toevoeging.

 • Ik snap niet waarom nintendo dan niet hun eigen games ertussenzet.

 • Oh ja, op de aankomende TGS zullen er tientallen nieuwe PSP projecten bekend worden gemaakt. Just wait to be amazed!  Nintendo zal volgens mij donderdag meer info geven over haar eigen DS games. Wel vreemd, de release van de DS is al zeer snel, maar Nintendo komt met zeer weinig info naar buiten. Wat zijn de preciese launchgames? Wat is de prijs? etc. etc.

 • nee dit is geen faboy reactie (ik bekijk het altijd zo negatief mogelijk dan komt de eventuele teleurstelling niet hard aan)  sony deelt denk ik niks uit op de beurs hooguit wat goodies maar 1 klap kom op nou jongens stay grounded dit slaat toch nergens op welke klap??  ik weet nu al genoeg van de prestaties van de psp ps2 in miniformaat nou ik heb al 1 ps2 net na de us launch-date dus ik weet echt wel wat die kan….  de games die ik gezien heb bevielen me totaal niet alleen ea ea ea en 1 stom rondlopend gastje die de dood voor moet stellen. als ik aan sony denk denk ik aan: tekken, metal gear (over deze psp versie ben ik ook niet te spreken), final fantasy (die volgens mij gewoon naar de ds zijn vertrokken) maar niks hiervan heb ik nog gezien behalve 1 turnbased metal gear (die ik erg vond zuigen) een film (die je max 2 x kunt kijken op de psp waar slaat het trouwens op iedereen koopt em toch op dvd) en nog een of andere voorbijflitsende movie met allemaal ea games.  sony zal het ongetwijfeld weer helemaal voor mekaar hebben en komt met vette shit maar tot nu toe heb ik weinig met de psp.  denk eraan ik was helemaal in de 7de hemel met de psp faqs @ e3 maar ik ben serieus gaan nadenken en nu ben ik "down to earth" en het valt me nogal tegen allemaal.
 • Het ziet er allemaal best interessant uit hoor! I like it. De DS maakt een goede kans om aan te slaan denk ik.  Jammer dat we weer belanden in zo'n discussie van "ik heb al de antwoorden van de wereld en thuis een glazen bol die de toekomst voorspelt en ik zeg je dat mijn favoriet de topper wordt. Voor de rest ben ik een master in marketing en business"

 • Ik wil Quake 2 op de DS zien….

  lekker ongegeneerd fraggen…

 • @213.224.158.9: Ik voel me vereerd dat je de hele tijd op mijn reacties let. Helaas voor je ben ik het fanboy-stadium al sinds de Commodore 64 gepasseerd (toen was ik even oud als jij nu schat ik), en geniet ik tegenwoordig gewoon van goeie games - ongeacht het platform.  Als je nog concrete voorbeelden hebt van mijn 'fanboy taal' dan mag je me er op wijzen, ik ben zeer benieuwd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren