1. De nieuwe Playstation is dichterbij dan je denkt

De nieuwe Playstation is dichterbij dan je denkt

Enkele uren geleden heeft TheRomeoPapa enkele foto’s ontvangen van de -naar verluid- interface van de nieuwe Playstation. Om journalistieke redenen willen wij onze bron niet openbaar maken, maar wel kunnen we kwijt dat deze bron als zéér betrouwbaar wordt gezien in de gamewereld. Zo wist onze bron al 2 dagen voor de E3 van afgelopen jaar, dat Valve niet op de proppen zou komen met Half Life 3. Dit bleek uiteindelijk ook te kloppen. Verder had onze bron al ruim 3 jaar (!) geleden voorspeld dat er in 2012 een nieuwe Call of Duty-game uit zou worden gebracht. Ook deze informatie was waar.

Hieronder kun je de foto’s zien. Na ze uitgebreid te hebben bestudeerd, waren er een aantal zaken die opvielen. Allereerst lijkt de nieuwe Playstation de ‘Playstation 4’ te gaan heten. Dit lag uiteraard al in de lijn der verwachting, maar het is hiermee toch maar mooi bevestigd. Verder is te zien dat de game ‘White Ops’ in ontwikkeling is genomen voor deze nieuwe console. Vermoedelijk is dit een nieuwe telg uit de Call of Duty-serie. Ook is er in de derde foto te zien dat de zogenaamde ‘Playstation Went’ aangesloten kan worden op de nieuwe Playstation. Het is nog onduidelijk wat de Playstation Went inhoud.

Tot slot wist onze bron ook nog te melden dat de Playstation 4 vermoedelijk tussen het einde van 2012 en begin 2015 uit zou komen. Natuurlijk hebben we Sony gevraagd om een reactie, maar na een halfuur in de telefonische wachtrij te hebben gestaan, wisten zo ons alleen maar te vertellen dat ze niet willen reageren op “rumors and speculation”.

Dit artikel delen

Over de auteur