1. Ridley's RAW Report (RAW 09-07-2012)

Ridley's RAW Report (RAW 09-07-2012)

Ik probeer even iets nieuws, kijken of het aanslaat. Als trouwe volger van Rasslin' kijk ik toch bijna elke week wel de RAW episode van de WWE. Aangezien hier op IG toch nog een aantal anderen volgers of geinteresseerden zijn in de WWE heb ik deze week even mijn mening van me afgeschreven, eens kijken of jullie er ook wat over vinden. Veel leesplezier.

RIDLEY's RAW REPORT (RAW 09-07-2012):

-opening-

Raw opent met een diva? :| Dat moet de eerste keer in 998 afleveringen zijn denk ik zo. Anyway, AJ in der eentje is een beetje traag en haar liefdes verklaring Punk is nogal:

Totdat ze the crazy nog een stap verder neemt en op dr knieën gaat. Een binnenstormende DB die "NO, NO, NO, NO" roept als gevolg: GOUD.

En de blikken van Punk zijn nog beter!!!

Rest van stukje voorspelbaar, maar vermakelijk TOTDAT DIE VERREKTE ANONIEME GM WEER TERUGKOMT!!! WAAR IS RYDER GVD!!!! ZACK RYDER WON TOCH DE BATLLE ROYAL?? WAAROM ZIT IK DAN WEER NAAR DIE TERING COLE TE LUISTEREN??? IK WIL RYDER OP RAW!!!! FUCK YOU VINCE!!!

Nouja, Mixed tag dus.

-Del Rio Sheamus Smackdown Flashback-

Ik ben telkens weer teleurgesteld als ik Del Rio aan de mike hoor, goed in de ring, maar zoals CM Punk ooit heel goed verwoorde: 1 dimensionaal, altijd hetzelfde riedeltje. Maar Sheamus kreeg een beating, dus mag Swagger voor hem jobben. Want Sheamus zal er slecht uit op Smackdown, dus nu moet ie weer een maand winnen. En ja hoor, Sheamus beat Swagger in welgeteld: 57 seconden. Het is al wel meer dan 18 iig...

En toen kwam Del Rio weer hetzelfde zeggen als iedere week. Blah blah, ik heb geld, blah blah destiny, blah blah WHC. En blijkbaar was een 57 seconds beating niet voldoende, Swagger krijgt nog een schoen in zijn gezicht....

-santino in beeld-

Nu kan het leuk worden :) En eindelijk Ryder!!! En zeik die computer maar af!! Goed zo. Santino blijft een held, bring back Sherlock Morella!!! _O_ Dit gaan leuke segmentjes worden, misschien wel de highlights gezien hoe het tot nu toe gaat....

-Rock Live on Raw 1000-

Via satellite gaan we maar even vanuit. Cena was toch echt beter in die feud, ik blijf erbij!!!

-match zonder entries-

Huh, midden in een match starten? Nouja, Christian + Ziggler + Tyson. Jammer van Tensai. Christian is lekker bezig, krijgt 1 moveje van Tensai en AFGELOPEN????? :| :|

Deze was nog korter dan de vorige. En Christian jobt voor Tensai na 1 freaking move? Lekker bezig om je IC Champ neer te zetten WWE. En Tyson nog ff harder slopen? Zeer teleurstellend...

-Cole en Lawler krijgen ruzie-

NEE, NEE, NEE, NEE!!! NIET DEZE SHIT OPNIEUW!!!! Ja hoor, via de K anonieme GM nog wel krijgen we het te horen? Dit kan serieus de slechtste Raw van het jaar worden. En weer DB's YES chant jatten? Lawler, heb je dat echt nodig?

-Funk time-

Hmmm, oranje deze keer. Speciaal voor alle Nederlanders :9

Maar gaan we vandaag eindelijk wat doen met Brodus? Of wordt het weer een standaard beating zonder enige betekenis? Oh ff opletten, Cameron en Naomi klimmen de ring in, dat mogen we niet missen natuurlijk. Het is bijna kunst.

Oh McIntyre, dat wordt kort. Ik voorspel 3e match binnen de minuut. En weer doen we niks met Brodus en wordt talent vernietigd. Het gaat uitkomen, slechtste Raw van 2012!

-Jericho en Santino-

You're Sunamagun. :lol:

En Jerishow, dat waren nog eens tijden. Zoveel beter dan vandaag minus Punk - DB - AJ.

-1000 Raw flashback-

Stephanie in trouwjurk: HEET. En still, na twee kinderen. Toch jammer van die kinderen dat we haar nooit meer zien. En Charlie Sheen op Raw 1000, moet dat nou??

-Cena + Kane vs Jerishow-

Cena en Kane zijn weer vriendjes? Hadden die enkele maanden geleden nog een feud? Denkt Vince dat we iets niet langer dan een week kunnen onthouden ofzo? Nou ze zullen wel de beste vriendjes zijn nu. En ja Cena, ik ga Money in the Bank wel kijken hoor. Je hebt me vorig jaar al voldoende overtuigd met de beste feud van de laatste 10 jaar.

Ik begin wel ff nerveus te worden, doemscenario: Cena wint MitB, Bryan beat Punk en binnen een minuut wint Cena van hem. Na de Raw van vandaag zal dat wel gebeuren. Toch heb ik nog een klein beetje hoop dat Jericho wint na jaren in die match meedoen.

Nouja, matchje kijken maar, deze moet toch langer duren dan een minuut zou je denken. Conclusie na de match, Jericho en Cena in de ring: leuk. Kane of Show in de ring: niet leuk. Ze stoppen toch wel meer lui in MitB dan die 4? Ben bang dat het een snoozefest gaat worden anders. Anyway, no-contest zonder reden. Je mag toch gewoon een pin onderbreken? Big Show blijkbaar niet. Nog even een tripple beatdown, oh wacht, superhero Cena komt toch even iedereen redden. Jericho's kansen worden kleiner en kleiner.

Wel raar trouwens, Mickie James wordt ontslagen als ze naast de WWE muziek wil maken, maar bij Jericho wordt Fozzy telkens genoemd tegenwoordig. Hopelijk zijn ze van standpunt veranderd (ik ben een positief persoon en ga van het goede uit).

-Flashback van het begin van Raw-

Ik denk echt dat Vince het idee heeft dat we seniel zijn. Waarom kijken we naar iets wat 50 minuten geleden al in beeld was??

-Cole vs Lawler promotje-

Cole is toch sterk nu: ""Cole, you're a discrace to wrestling". So do the right thing, don't let me wretle tonight."

-Eve Punk Promo-

Eve in wrestling gear: Jummie :9 Maar toch gaat ze straks heel hard een knie tegen d'r mooie koppie aan krijgen. Let's go CrAJzy.

-Santino-

"You Sunamagun Kali" Ik kan hier geen genoeg van krijgen. _O_

-Sin Cara time-

Sin Cara zal ook wel een makkie krijgen na de beatdown van vorige week. Jep, Slater. Weer binnen de minuut. Next!

-Bob freaking Backlund is back-

Publiek totaal stil natuurlijk. Nou het valt mee. Slater wordt natuurlijk in de pan gehakt. Maar dit keer was het wel overtuigend. Hey, kappen nou Cole. Doe je werk, geef commentaar, blijft uit het beeld. En waarom wil iedereen dit zien? Slechts 25% van de Universe heeft verstand blijkbaar. Dit wordt een verschrikkelijke match. Deze Raw is echt om te janken zo slecht en Cole heeft nog niet eens zijn worstelpakkie aangetrokken....

-Booker on Raw commentaar-

Dit moet definitief worden. Booker in zijn eentje desnoods. Of zet Punk ernaast. Weet je, ik denk dat Booker en Khali nog een beter duo maken dan ColeKing.

Ah, Santino. Red het segment. Hornswoggle really?? Zelfs Santino was niet in staat deze Raw te redden. Ver-schik-ke-lijk! Het commentaar van booker is wel weer gepast.

-Smackdown flashback-

Ryder, OP RAW. FUCKYEAH. Hopelijk is dit zijn nieuwe start! En Zackdown zou vanaf nu elke week de titel moeten zijn.

-Main Event-

Een ding, ik kan blijven genieten van het feit dat DB en Punk elke week Raw afsluiten. Misschien, heel misschien, toch nog een lichtpuntje deze show. En AJ en Eve zijn natuurlijk leuke eyecandy.

"It's clobberin' time" Cole, heb je eindelijk geleerd wat ie doet nu bij zijn entree? Nope. En waarom zit je daar uberhaupt en is Booker weer weg? Give us Foley, Flair, hell Matt Striker vond ik al een heel stuk beter.

Oh mijn god, AJ is echt veeeeeeeeeeeeeel beter in de ring dan Eve. Wat een verschil.

Damn, match alweer afgelopen? Nu in 3 minuten? Voor vandaag is dat al een enorme match. Dat publiek daar krijgt echt waar voor hun geld....

Nouja, AJ maakt iig gehakt van Eve. Feud is leuk. Ik kijk vooruit naar MitB, maar deze RAW was echt de slechtste in een hele lange tijd. Ik moet echt terug naar de pre-RAWgotPUNKed periode voor slechtere Raws. Hopelijk is dit een uitzondering.

Discuss ook in het IGF Rasslin' Topic

Dit artikel delen

Over de auteur