1. Dag?

Dag?

Hey Decider,

Wat is er aan de hand? Je vermaakte ons wekelijks met een column en nu verschijnt er al enige tijd niks meer van je hand. Inspiratieloos? Of ben je uitgekeken op de industrie?

Kan je niet eens iets venijnigs schrijven over die Aurora-shooting van vorig weekend? Want de gozer die in Denver zichzelf uitgaf voor de maniakale Joker, bleek ook videogames te spelen. Dat is toch een onderwerp voor jou? Kom op man! Laat me zien wat je kan.

Weet je Decider, het gat wat jij nu laat ontstaan is niet heel groot. Je mag ook wel wegblijven, dan nemen wij het qua columns gewoon van je over. Ga je weg omdat je te weinig eer krijgt? Of omdat je geen prijzen kan winnen? Ga je weg omdat je hier niet ontdekt wordt als dat multi-talent wat je in jezelf denkt te zien?

Je bent eigenlijk best wel arrogant, bedenk ik me opeens.

Weet je?, blijf ook maar weg.

Groet,

Username1324928

---------------------------------------------

Beste Username1324928,

Bedankt voor je eerlijke en open mail richting mijn persoon. Ik heb met verwondering gelezen hoe je adoratie omsloeg in afgunst. Begrijpen doe ik het niet helemaal, toch wil ik een poging doen om je van een bevredigend antwoord te voorzien.

Ik was en ben graag bezig met schrijven. Nu ik minder voor InsideGamer-membergedeelte schrijf, betekent dit niet dat ik minder schrijf. Vrijwillig schrijf ik recensies in opdracht van een tvserie-website. Daarnaast probeer ik ook op andere plekken schrijfopdrachten te verwerven, helaas tot nog toe geen enkel succes!

InsideGamer was een klein poosje een prachtig hobbyproject om te wennen aan het schrijven van wekelijkse teksten. Het zou best kunnen zijn dat dit nog terugkomt, maar het kan ook zomaar gebeuren dat ik me nu richt op de ambitie om ergens te komen met mijn schrijfsels en minder op de vrijwillige hobby. Alleen waar moet ik beginnen?

Ik ben niet dood. Ik hoop dat ik ook niet arrogant ben als ik zeg dat ik wel ontdekt en gevraagd wens te worden. Misschien wel door insidegamer.nl, gamer.nl of een andere gamesgerelateerde website. Meer en meer wil ik bezig gaan met het ontwikkelen van mijn schrijfcapaciteiten.

Wel merk ik dat er weinig columns verschijnen en ik zou het zelf erg leuk vinden om van meerdere members dit soort teksten te lezen. Vul dus ook vooral dat kleine gaatje op, het ligt er voor jullie!

Ik denk dat je wel een beetje gelijk hebt ' Username1324928', het doel is wel dat ik er zelf weer beter uit naar voren kom. Een soort omgekeerde moraliteit, die brutaliteit waarvan ik hoop dat het me ooit verder helpt.

Dankjewel nogmaals voor je eerlijke brief!

Met vriendelijke groet,

The Decider

Dit artikel delen

Over de auteur