1. Alles Kan in Sport! Deel 10 (einde)

Alles Kan in Sport! Deel 10 (einde)

Met dit tiende deel van ‘Alles Kan in Sport!’ ga ik een einde maken aan deze videoserie op InsideGamer. Voor diegene die het nog niet zouden weten: deze video is net als de vorige negen een compilatie van allerlei opvallende momenten uit de sportwereld. Normaal gezien lever ik ook nog commentaar, maar voor dit deel heb ik het over een andere boeg gegooid. Deze keer is het een gewone compilatie met muziek eronder geplaatst. A Little Less Conversation van Elvis Presley is trouwens geen random keuze, het was namelijk het nummer dat ik ook heb gebruikt in het eerste deel van de serie (maar toen amper een kleine loop daarvan, en velen werden er horendol van).

Nog wat statistiekjes:

- 2 jaar aan de serie gewerkt (augustus 2010 – juli 2012)

- 77 minuten aan beeldmateriaal

- Meer dan meer dan 250 verschillende clips

- Meer dan 500 vloekwoorden omdat bepaalde montageprogramma’s lastig doen

- Gebruik gemaakt van vier verschillende montageprogramma’s (1-3: Windows Movie Maker, 4-5: Pinnacle Studio 14, 6-9: Sony Vegas Pro 9, 10: Adobe Premiere Pro CS4)

Alles is gemonteerd, alles is gedaan, het verhaal is uit. Ontzettend bedankt voor alle reacties die ik op alle delen heb mogen ontvangen!

Nu ‘Alles Kan in Sport!’ aan een einde is gekomen, ga ik beginnen met een totaal nieuwe serie. Ik kan jullie al vertellen dat deze een gameserie wordt en voornamelijk te maken zal hebben over de helden uit de game-industrie. Ik zal als het ware gamehelden ontvangen waarmee ik een gesprek zal hebben. Wie deze helden zullen zijn hou ik nog even voor mezelf, maar je mag enkele leuke personages verwachten van zeer bekende franchises. Kleine mededeling: de serie zal waarschijnlijk in het Engels zijn, maar met Nederlandse ondertiteling.

De naam had ik al vermeld in het vorige deel van ‘AKIS!’, namelijk 'Game Heroes'. Verwacht de eerste aflevering nog niet meteen, want er is nog meer werk aan dan de afgelopen serie. Maar eens hij af is, gaan jullie iets te zien krijgen wat jullie nog niet vaak hebben gezien. Althans, dat hoop ik toch.

Enjoy!

Dit artikel delen

Over de auteur