1. Nintendo koopt RareWare weer terug?

Nintendo koopt RareWare weer terug?

2002, het jaar dat Microsoft RareWare heeft opgekocht van Nintendo. Een donker jaar voor sommige mensen, voor anderen en nieuwe start. Met de opkomst van Microsoft zijn nieuwe console, de Xbox, zou het eigenlijk wel goed uit komen! Tenminste, dat dacht iedereen.

Het is een jaar later en Rare lanceert zijn eerste Xbox game genaamd, 'Grabbed by the Ghoulies', een goede start voor Microsofts nieuwe bedrijf. Met een gemiddelde cijfer van een 6.5 van de 10 ging Rare weer verder met hun volgende games tot 2008. Een nieuwe Banjo Kazooie game werd gelanceerd. Een nieuw avontuur met de beer en de vogel in HD graphics! De droom van elke Banjo-Kazooie fan! Maar toen ging het mis. Het heerlijke platformen door de kleurrijke wereld werd vervangen door autorijden! Het verzamelen van puzzelstukjes werd vervangen door challenges te doen! Na 8 jaar van stilte in de Banjo-Kazooie serie heeft Rare ons in het gezicht gespuugd! Nee, het was klaar met RareWare dat was zeker. Tot deze week!

Want sinds 19 juli is er een gerucht ontstaan dat Nintendo Rare gaat terugkopen. Niks is zeker, niks is niet zeker, maar het zou een goede aanwinst zijn voor Nintendo. Volgens deze anonieme tip heeft Nintendo contact met Microsoft om Rare terug te kopen. Dit zou een nieuwe Banjo-Kazooie, Conker's Bad Fur Day of Starfox kunnen betekenen, of het betekent helemaal niets. Nu maar wachten of er nog meer nieuws hierover komt! :)

Dit artikel delen

Over de auteur