1. Brothers War (Action Video)

Brothers War (Action Video)

In afwachting van mijn nieuwe gameserie genaamd 'Game Heroes', ben ik even bezig geweest met een actievideo in elkaar te steken. Mijn kleine broer (Koen) houdt immers van geweren, ik van videomontage, dus dan is onderstaande video het resultaat. Ik hoop alvast dat jullie het filmpje leuk vinden.

Nog enkele dingetjes: ik weet dat het er allemaal niet zo professioneel uitziet (rode dopjes die niet zwart zijn geverfd enzo, I know), maar probeer daar wat overheen te kijken. Ik heb me voornamelijk bezig gehouden met de vfx, waarvan ik hoop dat deze er wel goed uitzien.

Ik zie trouwens ook dat het geluid niet perfect synchroon loopt met het beeld, nog zo'n vervelende bijwerking van YouTube.

Hoe dan ook, enjoy!

En dan heb ik ook nog een oproep aan jullie IG'ers: ik ben nog op zoek naar mensen die me willen helpen met het tekenen van gamepersonages voor de serie 'Game Heroes'. Ik bedoel hiermee digitaal tekenen, dus via Photoshop, GIMP en dergelijke meer. In totaal zoek ik naar zo'n vier à vijftal members, zodat het werk een beetje gespreid kan worden.

Mocht je zelf willen meewerken, stuur me dan een PM!

Dit artikel delen

Over de auteur