1. Saints Row: The Third (PS3)

Saints Row: The Third (PS3)

Saints Row 3 Recensie.

De eerste twee delen van SR waaren natuurlijk grote succesen, heerlijke maar natuurlijk ook lastige klus voor THQ om dit succes hoog te houden. Het eerste wat me opviel was het verhaal dat op een hele andere manier dan de vorige delen werd opgebouwt, natuurlijk word na mate het spel en verhaal verder gaat van je verwacht dat je de hele stad overneemt maar dat is dit keer niet het enigste, maar het verhaal waarop het spel gebaseerd is ga ik hier niet vertellen wand dan zou een hoop speel plezier verloren gaan!

De gameplay blijft onverandert je kiest je wapen door R3 ingedrukt te houden en een richting aan te geven, lopen, schieten, springen dat soort dingen blijfen gelukkig overanderd.Wat wel vernieuwt is is het mensen bij de hals pakken en (iets te overdreven) ver weg gooien ,ook kan je in plaats van met een popentje smijten er ook voor kiezen om deze persoon als schilt te gebruiken tegen Politie of bendes (best handig dus). Het smijten met mensen kan overgens voor veel lol zorgen als je ze van een gebouw afgooit maar dat ter zijde.

De missies zijn een mix van nieuwe missies en missies uit de vorige delen maar het is niet zo dat als je de vorige delen gespeelt heb dat de missies gaan vervelen. De meeste missies die zich in vorige delen al afspeelden zijn wel in dikke lijnen moeilijker geworden maar dat is eerder een pluspunt dan een minpunt.

Waar ik me wel erg aan stoor is dat de game veel nepper is geworden (dan neem ik het overdreven smijten met personen mee). Het spel lijkt ook veel nepper dan de vorige delen door het minder snel dood gaan en de overdreven snelle en moderne auto's, vliegtuigen, motoren en zelfs ruimteschepen, dit komt de game zeker niet ten goede. Wel ziet de game er qua uiterlijk echter uit.

Wat me ook erg opvalt aan de game is dat hij erg hard kan werken aan de lachspieren. Dat mag je in iedergeval zeker zeggen als je de Politie kan slaan met een knal roze dildo en ook nog eens een schatiige mascotte af kan tuigen. zoals je namate mijn resencie al opmerkt is dat de game vergeleken bij de vorige delen veel meer geweld en seksueel getinte humor bevat (daar lag het in de vorige delen trouwens ook niet aan maar het is nu verdubbelt).

Conclusie en beoordeling

Geweldige uitbrijding voor je game collectie en een game die je keer op keer zal spelen. Dit is een spel die je zeker de dagen na je aankoop in zijn macht zal houden, missies zijn leuk, orgineel en niet te makkenlijk. Hoewel het spel soms iets te onrealisties is zal je er wel de humor van in zien. Al met al een echte aanrader! Mij cijfer voor deze game is een 8.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Niet snel uit gespeeld
  • Leuke missies
  • Vol met humor
  • Veel cheats
  • Minpunten
  • Soms iets te fake
  • Een lastig te volgen verhaal

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren