1. Codemasters wordt niet overgenomen

Codemasters wordt niet overgenomen

Gister verscheen er op een InsideGamer een bericht waarin we vertelden dat Codemasters bang was voor een mogelijke overname van Ubisoft. Codemasters heeft hierop gereageerd en vertelde ons dat dit bericht niet klopte. Het bericht van de overname werd de wereld in geholpen door het Engelse blad MCV, zij vertelde onder andere dat Ubisoft en Codemasters al in een ver onderhandelstadium waren.

Volgens Codemasters hoeven wij ons niet druk te maken over enige overname, maar waarom Operation Flashpoint 2, Operation Flashpoint: Cold War Crisis en Wartime Command: Battle for Europe 1939-1945 dan wel vertraagd zijn is nog onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Gelukkig maar, want in mijn ogen is Codemasters een van de beste ontwikkelaars van de afgelopen jaren, ze maken iig goede spellen en zijn (nog) niet van die uitmelk types (op colin mcrae na dan).

 • nou, colin mcrae is zo'n beetje het enigste goede spel wat ze produceren vindt ik.

 • nou ik vind geen een spel van hun goed

 • Reactie van Xaap geplaatst op 11 augustus 2004 10:01

  nou, colin mcrae is zo'n beetje het >enigste< goede spel wat ze produceren vindt ik.  >enige<  Is crap natuurlijk heh, maar ok. Kwalitatief gezien is een spel als Operation Flashpoint of Colin MCrae 05 van zeer goede kwaliteit. Dat je je niet voor de titel interesseert is een ander verhaal. • Oke dan!

 • Wat is er mis met een overname door Ubisoft. Is imo toch 1 van de smaakmakers, zo niet DE smaakmaker van het afgelopen jaar op gamesgebied met spellen als SC, BG&E, POP… Ubi heeft de laatste tijd meer laten zien dan Codemasters, dus een overname was helemaal niet zo verkeerd geweest.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren