1. Sonic Mega Collection ook naar de Xbox

Sonic Mega Collection ook naar de Xbox

Na de GameCube en de PlayStation 2, komt de Sonic collectie nu ook naar de Xbox toe. Op deze collectie vinden we zeven Sonic Megadrive spellen, drie Sonic & Knuckles "lock-on" spellen, zes Sonic Game Gear spellen en ook nog eens vier extra Megadrive spellen.

De complete lijst ziet er als volgt uit:

Sonic The Hedgehog (Megadrive)

Sonic The Hedgehog 2 (Megadrive)

Sonic The Hedgehog 3 (Megadrive)

Sonic & Knuckles (Megadrive)

Sonic 3D Blast (Megadrive, Saturn)

Sonic The Hedgehog Spinball (Megadrive)

Dr. Robotnik's Mean Bean Machine (Sega Genesis)

Sonic & Knuckles lock-on: Sonic The Hedgehog 2

Sonic & Knuckles lock-on: Sonic The Hedgehog 3

Sonic & Knuckles lock-on: Blue Spheres

The Ooze

Comix Zone

Flicky

Ristar

Sonic the Hedgehog (Game Gear)

Sonic Chaos (Game Gear)

Sonic Drift (Game Gear)

Sonic Labyrinth (Game Gear)

Dr. Robotnik's Mean Bean Machine (Game Gear)

Sonic Blast (Game Gear)

De collectie is vooralsnog alleen voor de Verenigde Staten bevestigd en zal daar in november verschijnen. De prijs van het spel zal rond de twintig euro liggen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • goeie keus

 • Weer geen Sonic CD

 • Mooi zo maar hij komt toch wel in Europa hé pff

 • zonde ook voor de xbox maken ze een miezerige compilatie :(

 • @Marcianno_nl: idd ook lunar 1&2 :P  Metal Slug is ook erg vet :P

 • ik heb deze voor de NGC gekocht maar vond er niet zoveel aan. Deze spellen moet je echt op de oude consoles spelen vind ik. Op de nieuwe consoles komen deze retro spellen niet tot zijn recht.

 • Waar is Sonic CD ?

 • Sonic CD is niet echt de moeite waard hoor, het spel is veel te langzaam met (op de Mega-CD dan) slowdowns. Als ze die slowdowns op de Cube en Xbox eruit kunnen halen, dan zou het wel te doen zijn.

 • Zoveel games voor maar 20 euro?? Welke dwaas zal dat niet kopen?? :S

 • In de US zal hij dan goedkoop worden, maar volgens mij wordt hij hier in Europa niet dezelfde prijs.

 • Hmmm ga 'm zeker kopen.  Jammer dat Sonic CD en Knuckles Chaotix er niet bij zitten, of een half complete versie van Sonic X-treme (Saturn), was nog toffer geweest. Sonic R (Saturn kart game) heb ik ook nog nooit gespeeld, niet dat ie me wat lijkt maar leuk voor de heb. Sonic Fighters (arcade) mist OOK al… eigenlijk alle echt interessante Sonic games.  En waarom nou geen Sonic Team compilatie met o.a. NiGHTS en Burning Rangers?


 • denk eraan dit is sonic collection +

  sonic mega collection 2 is al een tijdje aangekondigd

  ik schat deze games:

  sonic cd

  knuckles chaotix

  sonic R (saturn versie)

  bare knuckle 1/2/3

  en nog wat andere sonic games  @ nuclear schaap hierboven

  die halve versie waar je over zit te zwammen was nog niet eens half klaar in de beta vorm! ten eerste geven ze geen beta spellen uit en al helemaal geen halve beta spellen.  ten 2de op 1 gamecube disc past maar 1,5 gb en sonic cd is dacht ik rond de 400 mb en sonic r ook rond de 400 (de anime filmpjes zijn zo groot wat weinig weten er was ook een good ending van meer als 15 min) knuckles chaotix was gewoon op 1 cardridge dus dat valt reuze mee maar, zou je er dan nog een grote game op zetten van de saturn moet je knuckles chaotix eraf halen… en 60 euro voor een game met 3 spellen die je tegenwoordig kunt kopen (alle 3 samen) voor <50 zouden weinig mensen kopen.  @ biohazard

  voel je je nog goed!!!!!!

  sonic cd is voor velen de beste sonic game ooit en met je stomme slowdowns klopt ook geen jota van.

  behalve als je zo dom was om een us versie ervan te kopen met een us mega cd 1 die aan te sluiten op 1 megadrive 1 (die een genesis switch had) dan kreeg je idd erge slowdowns ligt aan de frames per seconde en het pal gedoe. maar wat wel klopt dat sonic cd op megadrive 1 iets slomer liep (als je veel rings verloor) • In de US zal hij dan goedkoop worden, maar volgens mij wordt hij hier in Europa niet dezelfde prijs.

  klopt, als het daar 20 euro wordt, zal het hier in europa wel 30-40 euro worden…….

 • lol, Ultra-Shadow is een beetje ongesteld geloof ik. :D

 • Tsja, ik heb Sonic CD vrij vaak gespeeld maar ik had toch af en toe last van die slowdowns. Ik heb de Mega-CD 2 aangesloten op een Megadrive 2. Alle spellen lopen gewoon perfect maar met Sonic CD heb ik er wel last van. Verder vind ik Sonic CD niet zo bijzonder als bv Sonic 3. • @ nuclear schaap hierboven

  die halve versie waar je over zit te zwammen was nog niet eens half klaar in de beta vorm! ten eerste geven ze geen beta spellen uit en al helemaal geen halve beta spellen.  Luister knurft, Sonic X-treme zou al leuk zijn als tech demo, als stand alone game brengen ze 'm niet uit natuurlijk, als onderdeel van een compilatie zou het kunnen.  Je lijkt m'n schoonmoeder wel.  De Gamecube versie kan verder GEWOON OP TWEE SCHIJFJES WORDEN UITGEGEVEN propje, moet ik je dan alles voorkauwen? Zelfs een geit houdt daar niet van.


 • niet ongesteld ( geen wijf ) laten we het op 1 zonnesteekje houden >.<

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren