1. Thomas (je weet wel die ene)

Thomas (je weet wel die ene)

LEESWAARSCHUWING: Het onderstaande slaat volledig nergens op, heeft geen inhoud of boodschap, en is niet game-gerelateerd.

Het is een prachtige zondag in oktober (vandaag dus. Of gisteren, als je dit morgen leest.) en verwachtingsvol klik ik EpicPWN’s recensie van Drake’s Fortune aan. Een sterke recensie overigens, dus lees ‘m zeker als je tijd hebt. Echter, dat doet er nu even niet toe. Er zijn namelijk belangrijkere zaken die ik met jullie wil bespreken. Die belangrijke zaak betreft een reactie onder de recensie. Een reactie van ‘righteous’ om precies te zijn. Lees en oordeel.

jesus ik ben bezig met een uiteenzetting voor NL, had ik maar die schrijfskills van jou...echt professioneel geschreven man! groetjens, Thomas (je weet wel die ene)

Op zich niet een heel bijzondere reactie, maar die laatste zin wekt toch mijn interesse. Je weet wel die ene. Dat klinkt wat vreemd. Raar. Spannend. Misschien zelfs mysterieus, met wat fantasie. Ja, toch? Je weet wel die ene. Kent EpicPWN rightous? Is rightous een vriend of een vijand? Een stalker, wellicht? Misschien heeft EpicPWN wel diepe gokschulden, en is rightous de man die zijn schulden komt innen, of anders… Je weet wel die ene. En wanneer komt dat geld?

Oke, ik draaf misschien een tikkeltje door, maar toch. Dit is interessant. Maar het wordt nóg interessanter. Lees maar eens LittleC’s reactie.

ah ik dacht die andere

En toevalligerwijs -echt waar!- dacht ik precies hetzelfde. Dus reageerde ik ook maar.

ik dacht ook die andere, maar blijkbaar was het toch die ene

Maar daar bleef het niet bij. Ook xcollin deelde deze gedachtegang.

Dit slaat echt alles ik dacht ook die ander

Dat is toch vreemd? Drie mensen, die elkaar totaal niet kennen, dachten exact hetzelfde?! De zaken nemen echter een psychologisch interessant wending, als Thomas (Je weet wel die ene) reageert.

misschien ben ik ook wel die andere

WOW! Wat gebeurt hier? Ruikt rightous onraad? Heeft hij door dat wij misschien weten dat hij EpicPWN afperst? Of heeft hij een tweede persoonlijkheid? Je weet wel die ene. Misschien ben ik ook wel die andere. Dit zou zomaar de titel kunnen zijn van een show van Freek de Jonge, maar dat is natuurlijk weer flauw om te zeggen.

Toch houden de woorden mij bezig. Een deel van mijzelf zegt: dit slaat nergens op, er is niks aan de hand en zelfs al ís er iets aan de hand, dan zal je het nooit zeker weten. Dit deel van mijzelf heeft waarschijnlijk gelijk… maar toch! Diep, diep vanbinnen voel ik meer. Ik voel… ik voel… ik voel een artikel. Op IG. Een heel slecht artikel dat nergens op slaat. Dat is wat ik voel.

Dit artikel delen

Over de auteur