1. Nieuwe patch en demo voor Chrome

Nieuwe patch en demo voor Chrome

Vandaag is er een nieuwe patch voor Chrome verschenen, ook een nieuwe demo is beschikbaar. Deze patch en demo zijn waarschijnlijk de laatste poging van Techland om Chrome door te laten breken bij het grote publiek.

De patch is net zoals zijn voorganger gevuld met nieuwe content en een waslijst bug fixes. Je zal in deze nieuwe versie drie nieuwe mappen aantreffen. Er is een nieuwe voertuig toegevoegd; de Heavy Walker. Ook zijn er in de mappen twee soorten kannonen te vinden doe je zal kunnen gebruiken tegen je tegenstanders.

Downloads (42MB) - Changelog

Download 1 (GamersHell)

Download 2 (3D Gamers)

Download 3 (NoFrag)

De nieuwe multi player demo is gebaseerd om de nieuwste patch. Je zal vijf mappen aantreffen, deze zijn te spelen in verschillende speelmodes.

Downloads (266MB)

Download 1 (GamersHell)

Download 2 (3D Gamers)

Download 3 (NoFrag)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ze geven niet snel op. Game is redelijk goed, maar ik snap best dat deze game niet aanslaat bij het grote publiek. Alleen al als ik naar het topplaatje kijk mis je de sfeer en het spreekt me totaal niet aan.

  • Het spel is…….anders. De opzet is goed, maar als het wat beter was opgezet zoals grote games had het een stuk beter gekund. Veel kleine details maken de game net niet wat het had kunnen zijn.

  • Dit spel is egt mega saai kan je beter Call Of Duty gaan spele :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren