1. Amerika krijgt tweede reeks NES classics

Amerika krijgt tweede reeks NES classics

In Amerika zal de tweede reeks NES klassiekers gelanceerd worden. De vier titels die opnieuw uitgebracht worden op de Game Boy Advance zijn:

Dr. MarioMetroidThe Legend of Zelda II: Adventures of LinkCastlevania

Dr. Mario zal een tweespeler optie bevatten. Vanaf 25 oktober 2004 liggen deze vier titels in de Amerikaanse winkels. Of deze spellen ook opnieuw uitgebracht worden in Europa, is nog niet bekend gemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • geen titels die mij aanspreken..

 • dr mario

  nintendo moet is naar de dokter als ze ditsoort meuk uitgeven als deze titels je aanspreken heb je ze volgens mij allang uitgespeeld 8jaar geleden

 • dr. mario is niet om uit te spelen, maar voor de multiplayer

 • Dit vind ik echt niet meer normaal! Zet dan meerdere spellen op een GBA casette maar voor elk spel 20 euro neertellen!!! kun je beter een ouwe NES kopen met die spellen erbij! ben je veeeeel goedkoper uit.

 • Dat is wel waar jordyyy maar 20 euro voor één lullig spelletje wat tegenwoordig helemaal niks meer voorstelt. Je kunt wel zien dat ze meer met de DS bezig zijn dan de GBASP. Maar ik hoop niet dat er op de DS ook allemaal van die ouwe meuk komt want dan is er niks meer aan.

 • @ Iron_Maiden  Wat is er nou ZO erg dat ze de NES klassiekers uitbrengen? Ze zijn ook met nieuwe dingen bezig voor de GBA dus zeg nou aub niet dat je per se iets nieuws wil want dat komt er ook nog genoeg.  Als je het niks vindt dan koop je het gewoon niet. Niemand verplicht jou om die spellen te kopen. En er zijn genoeg mensen die de NES klassiekers wel willen hebben. En sommige mensen willen hun spellen graag nieuw hebben.  En deze spellen stellen dus niks meer voor tegenwoordig? Hoezo dat dan? Alleen vanwege de getateerde GFX? Ik vind Super Mario Bros. bijvoorbeeld een stuk beter dan menig spel voor de huidige generatie consoles (en dan bedoel ik niet alleen slechte licensiespellen, maar ook goeie spellen worden verslagen door Mario Bros.)
 • Die nintendo moet kappen met die classics. Ontwikkel een nieuwe golden sun ofzo. En dan vraagt nintendo zelfs 20 euro voor die zooi.

 • Mmmm, tussen deze 4 zit er niet echt een tussen die ik hoef. Waar blijft Balloon Fight!!!!

 • NES classics rulen :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren