1. Nieuws flash!

Nieuws flash!

_|NL is goed koper dan Turkije|_ Ik heb vandaag lekker rustig in het winkel centrum Espark in Eskişehir, ik heb daar weer gekeken voor NDS game "Pokémon white version 2" en het is nog geen een resultaat daar in Mediamarkt. Ze zij we kunnen ook PS3 spellen aan jou geven en ik zei tegen hun, in Nederland is het veel goed kopen ongeweer 50TL goed koper. Ik heb voor FIFA13 gekeken op PSVita en het 149,00TL (ongeweer 60€) en ik heb het berekent voor TL naar Euro het resultaat is 45€ is 103,75TL, reken maar uit 149,00TL - 103,75TL dan komen we 45,25TL uit en dat betekent als jullie het goed kan zien dat NL 45,25TL goed koper dat Turkije en reken maar uit voor Euro is €63,40 en het game kost in Nedgame €45,00 en we gaan effe uitrekenen. €63,40 - €45,00 komen we €18,40 uit zo kunnen we zien hoe goed koper wij in NL met PS3 game zullen uitkomen als we FIFA13 voor de PSVita gaan kopen in Turkije gaan kopen. Ga ook nog morgen kijken voor PS3 en XBOX 360 hoe goed koper we zijn dan Turkije.

_|Plannen voor het winter en kerst vakantie|_ Ik heb vandaag ook nog die game getest want ik ga hem in december kopen, want ik heb mijn game voor november al geplant en die game is voor mijn NDS en het game is natuurlijk "Pokémon white version 2" en daarna ga ik FIFA13 kopen in december. Wanneer in december moet ik nog plannen misschien doe ik wel in het #Sinterklaas of in het #Kerst dan ken ik lekker gamen in het winter tijd wanneer ik niet eens naar buiten kan dan ken ik lekker voetballen met "FIFA13" of pokémons vangen en trainen met "Pokémon white version 2" zodat ik me niet kan vervelen, misschien speel ik nog FIFA13 met mijn broertje wanneer hij mij uitdaagt natuurlijk.

_|FIFA13 getest voor jullie in het PS3 café vandaag|_ Ik heb nog FIFA13 getest en ik ging meteen naar een ander onderwerp net, nu ga ik jullie het delen hoe het game echt werkt onder mijn ogen. Het is echt grafish mooi en ik heb het aan het spelers gemerkt vooral aan Lionel Messi en alle andere spelers van FCBarcelona want ik ben de grote fan van FCBarcelona en Lionel Messi. Het spelers lijken precies op elkaar en alsof je naar het echte voetbal wedstrijd aan het kijken. Het gameplay is zeer makkelijk en rustiger, het is best wel merkelijk die het meer op FIFA12's gameplay en grafisch ook natuurlijk niet te vergeten. Het spel is eigenlijk FIFA12, maar wel rustiger en makkelijker. Als het game laad krijg je mini (training) game zodat je wat kan leren onder het cariere mode en FIFA12 had dat niet, maar die game FIFA13 is echt vermakelijk en je laat het niet me los. Ik weet niet eens hoelang ik het gespeeld had, maar als ik thuis ben ken ik makkelijk van 16:00 tot 22:00 spelen en eerste competitie wel kan uitspelen en de volgende dag wel met tweede competitie kan beginnen met FCBarcelona. Het is makkelijk, rustiger en niet te vergeten vermakelijker dan FIFA12, geloof me ik spreek het waarheid.

Dit artikel delen

Over de auteur