1. Wat te doen vandaag met pokémon platinum version!?

Wat te doen vandaag met pokémon platinum version!?

Hey hallo en welkom op mijn trainings notitie, voor mijn pokémon Mightyena training notitie die ik nou gaat maken. Ik ga dalijk mijn "Pokémon platinum version" game spelen op mijn NDS en ga lekker mijn pokémon Mightyena trainen. Ik had gisteren al gezegt dat ik hem op level 100 gaat trainen, dat is wel waar dat ik het gaat doen maar het moet wel ongeweer tien dagen duren. Want hij is op level 48 en dat betekent dat ik gewoon tussen de 10 en 20 levels, dus daarom zal het tien dagen duren. Ik heb een perfect training's locatie gevonden waar ik mijn pokémons van level 30 tot level 100 te trainen en dat het wel ongeweer 10 levels per uur mijn pokémons sterker worden, daarom train ik mijn pokémons vanaf level 30 in dat locatie. Ga het dalijk lekker training en mijn doelwit is mijn pokémon Mightyena. Ik ga nou mijn eigen vragen lijsten maken dat jullie het misschien ook vragen aan mij.

1. Het vraag: waarom ga je Mightyena trainen eigenlijk? Het antwoord: ik train mijn Mightyena, omdat ik een beste team van 5 pokémons op het level 100 staan. Voordat ik heb laatste pokémon begon tetrainen en ik bedacht te me dat ik beste dark pokémon nodig. Daarom koos ik eerst voor Absol omdat ik het mooie pokémon vondt, tja het uiterlijk is mooi maar z'n kracht is veelste zwak. Hij mag wel goed aanvallen, maar veelste zwak verdediging. Zo ik vervang hem door Mightyena en daarom ben ik hem aan het trainen, ik geloof in hem dat het ultimate perfection voor mijn defensive balance voor he team zal zijn daarom is het keuze!

2. Het vraag: waarom alleen met Pokémon platinum version? Het antwoord: ik train mijn pokémons voor en in het Sinnoh regio wonen altijd eerst met deze versie, daarna als het echt nodig is transporteer ik in het andere games van pokémon. Er is een nadeel met "Pokémon white version" die ik heb en ook binnenkort "Pokémon white version 2" dat je wel pokémon van Sinnoh regio kan transporteren, maar niet terug kan halen. Dus daarmee denk ik extra voorzichting.

3. Het vraag: waarom tien dagen? Het antwoord: het trainen van pokémons, die al geëvolueerd zijn duurt langer dan dat ze niet geëvolueerd zijn. Duidelijke uitleg evolve pokémon duurt langer dan non evolve pokémons, daarom zo lang dat het gaat ongeweer tien dagen zal duren van level 48 naar level 100 als ik het goed en harder werk dan zal het vijf dagen duren.

Dit zijn de vragen die jullie misschien wel afvragen, maar als jullie het meer vragen hebben stuur dan jullie vragen via mijn twitter (@YamiMehmet), facebook (Mehmet Lucarita Özkan) en niet vergeten mij mail (Mehmetozkan9@Hotmail.com) te sturen.

Met vriendelijke groetjes van Mehmet (Lucarita26) Özkan.

~100% Lucarita26 productions~

Dit artikel delen

Over de auteur