1. Een hacker op bezoek

Een hacker op bezoek

Dinsdag 23 oktober, 19:33 uur.

De zoektocht

Op die dag zocht ik naar een bot voor Runescape. Ik had er al 1, maar dacht dat er andere bots waren die nog beter waren. Ik zocht op het internet en vond powerbot, volgens vele mensen 1 van de beste bots die er waren. Van zodra ik de bot had gedownload en geinstalleerd stond er dat ik eerst nog een account moest aanmaken op powerbot.org. Dit deed ik dus en begon met een username te kiezen. Ik koos Gold leri 4 want dat was ook de naam van mijn echt mannetje. Direct nadat ik die naam had ingevoerd, stond er dat deze al gebruikt werd door iemand anders. Ik dacht inmezelf dat ik dus al een account had. Ik opende de powerbot, gaf mijn username (gold leri 4) en mijn wachtwoord dat voor vrijwel alle platformen hetzelfde was. Ze zeiden dat ze niet met de server konden verbinden. Na nog een paar keer dezelfde gegevens in te vullen, gaf ik het op en opende dan maar weer mijn oude bot en ging dan ook nog wat fifa 13 spelen.

Klop, klop. wie is daar?

Terwijl ik leuk fifa aan het spelen was, merkte ik plots op dat er iets met mijn computer aan de hand was: de explorer ging weg, Chrome sluitte af en ineens was daar een venstertje met de titel 'Chat'. Daarin kwam ineens tekst. De persoon die chatte met mij heette 'he' en ik 'me'. Hij begon met: ''Hello''. ''You don't need to be scary ;)''. " Just give the four numbers ; )". In het begin wist ik niet wat er aan de hand was. Tot en met dat hij zei: ''Give me just your PC ;)''. Toen wist ik wat er aan de hand was: Mijn computer werd gehackt. Eerst antwoorde ik niet, hij zei nog dingen zoals " I can see your display" en "don't restart your computer, it won't work ;)". In het echte leven kan ik nogal koppig zijn..en ik was ook koppig dus herstartte mijn computer op. In het begin leek alles prima maar een paar seconde later kwam het venstertje met 'Chat' weer: "That doesn't work friend ;), I am now on your acc, just give the four numbers ;)''. Ik stuurde vriendelijke terug: Hahaha Sucker you don't get it XP FUCK YOUR MOTHER!!!!". In de hoop dat hij wegging maar nee, hij bleef. Hij maakte me vooral bang dat hij op mijn account za en alles wat ik deed zag. Hij bleef maar aandringen en mijn hart begon zeer hard te kloppen van spanning. Mijn IP-Searcher kon zijn adres maar niet vinden, wel zijn bedrijf namelijk Powerbot. Toen ik dat wist, wist ik dus dat hij echt op mijn account zat. Nu was de tijd aangebroken, Moet ik mijn PIN geven of proberen zonder dat hij het ziet mijn RS-wachtwoord veranderen.

Tijd voor actie!

Ik had geluk dat mijn laptop naast mijn computer zat en ik dus naar de RS-webpagina kon gaan, ik probeerde hem alleszins aan de praat te houden zodat hij tenminste niet mijn spullen zou droppen die ik aan had. Zo vlug als ik kon had ik op change pasword geklikt, Wanneer dat was gebeurt zag ik dat ze de e-mail ervoor hadden verstuurd. "Yes" sprak ik uit, maar toen kwam het in mij op: De e-mail is verstuurd naar OUTLOOK, en dat stond beneden op de benedenste computer, FUCK! De hacker bleef maar aandringen en ik probeerde de computer tervergeefs nog opniew te starten, maar hij bleef maar terugkomen stuurde achter elk dwang bericht die verrekte ' ;) ' smiley.

De finale

Ik deed het. Ik ging razendsnel naar beneden, opende de mail, stelde mijn wachtwoord opnieuw in, rende weer naar boven en zag daar ineens dat de 'Chat' vergroot was en de hacker eringetypt had: ''WHY WHY YOU CAN CHANGE YOUR FREAKING PASSWORD FUCK YOU!'' Hij had blijkbaar niet door dat ik dus meerdere computers had en hij er maar 1 van in het oog hield. Ik stuurde nog mijn laatste woorden adios bitch en toen...toen verdween de 'Chat' en kwam ineens heel mijn windows terug. Het leek net een sprookje, ik was weer vrij, alles werkte weer, powerbot.exe was raar maar waar verdwenen en ik was dolgelukkig.

conclusie: Download nooit dingen die je echt niet kent zoals eigenaardige bots of andere software.

Voor de mensen die vinden dat ik vals speel door middel van de Epicbot te gebruiken, de bot die echt werkt en niet je computer hackt, Ik speel al jaren Runescape en geef toe dat het zwak en zielig is door een bot te gebruiken. Het is voor de eerste keer dat ik dit doe, dus ik ben op de goeie weg al naar combat lvl 80 gegaan (zonder bots). Ik probeer de bot zo min mogelijk te gebruiken en fair geld te verdienen (want daarvoor gebruik ik de bot).

Dit artikel delen

Over de auteur