1. Assassin's creed fan

Assassin's creed fan

assassin's creed.. Ontken het maar niet!

toen de ps3 en Xbox 360 op hun kinder-schoenen stonden,was deze franchise echt een enorme boost. Iedereen had eindelijk de ps3,maar waren die games toch?om eerlijk te zijn ,werden we nu niet echt warm van de launch games.gelukkig had ubisoft Montréal echt een doorbraak gemaakt.

maar wat was die verfrissing ingods naam toch??

vele studio's probeerden een nieuwe verfrissing,maar die van ubisoft bleef toch wel wat meer in de kijker staan,wat zou het zijn,vroegen we ons af, een nieuwe splintercell of rainbow 6,of was het dan toch far cry?

En de voorstelling kan beginnen!

ubisoft komt eindelijk met de verlossing.Vele fans wachten vol met spanning.wat de nieuwe toekomst bij ubisoft word.

het was een nare man,met veel gevechtskunsten.in een historische tijd waar macht en coruptie op nummer 1 staat. macht en corruptie zeg je?ja, je hoort het goed.de vreemde namen zoals tempelieren zijn niet vriendelijk tegen het volk.en jij bent altiar,op gegroeid in de miserie. maar wel opgeleid door de genaamde assassin's.jij vecht voor het volk ,en een vrije wereld.maar waarom???

dus een nare man die getraind word door de genaamde assassin's. Je zou het wel,agent 47 kunnen noemen,lachen de square enix fans toe!

maar hola,wacht eens even.heeft 47 een animus

een annimus wat is dit nu weer. Wel dit is de formule voor op een realistische wijze tijdreizen en historie op een goede manier te leren kennen.

desmond Miles

jij bent dus die nare man,die in de historie kan reizen??zonder enige reden word je daar gedropt in de historie.kunnen jullie nog volgen?,vraagt ubisoft,lachend toe naar het publiek

Een witte cape,een sluipmoordenaar.altair is geboren!

dus jij desmond Miles. zet je hersenen op volle toeren in het nieuwste geheime project van de wetenschap . De animus! Eens de animus je volop in trance zet,zit je in de ongelooflijke prachtige map,waarbij je de steun krijgt van je collega's van de wetenschap. Die alles op alles zetten.dat er echt niks gebeurt met jou.je kruipt in de huid van altair.

spektakel,op het hoogste niveau. Luidde het!

eens de fans alle info kregen.Kregen ze de welverdiende demo voorstelling voorgeschoteld. De ubisoft fans konden hun ogen niet geloven.Wow,prachtig,luidde het.ubisoft laat hen nog meer watertanden,met het ingenieuse klim-systeem. Dit is echt next gen.ubisoft sluitte de voorstelling af,met een Leap of faith in het hooi.en maakte het af met een perfecte assanation,op die arme tempelier die zijn laatste adem nuttig besteed,met..you never Will winn altiar.

einde voorstelling.

de fans,konden niet genoeg info krijgen.En kregen als maar meer en meer slapeloze nachten.terwijl sommigen nog niet eens van assassins creed hebben gehoord,vuurde ubisoft de ene trailer na de andere trailer af op hun mail,of blogs.

hij is er!!! Luidde het Bij de retailers en recenten.de reviews waren niet gespaard,en al snel werd het duidelijk.de ene na de andere recent schrijft dit is :game historie 9/10 , schrijft recent x.al gauw waren er zelfs al 10 en op de reviews gevuurd. Het was een ongekend succes voor ubisoft.de games vlogen over de toonbank.

2 jaar later... Ezio !!!

dat ubisoft een ongekend succes had,was al snel duidelijk.fans vermoeden dat er een sequel ging komen. En ja hoor daar was hie dan,assassin's creed 2 leeft!

oe,waar is altair gebleven??

altair,was bijzonder genoeg niet op de cover.maar wel ene Ezio.fans kregen gemengde gevoelens,en waren soms smekend aan ubisoft vragen,waar is altair??maar al gauw deed het er niet toe. De game kreeg geen 10 en meer maar wel nog een dikke 8.

zo,wat is er dan vernieuwend aan?

wel,deze keer begint het avontuur in Italië met Ezio als loop jongen en courir .het verhaal is deze keer het belang,maar liefst 2 uur duurt het.wanneer de eerste echte missie begint.je vader wordt ge-exuceerd zonder enige geldige reden,hopeloos zoek je naar je vader tijdens hij gevangen genomen werd.je had wel al wat kunst in klimmen ,dus sluip je maar eens de gevangenis binnen,na een hint te krijgen. wanneer je je familie emotioneel tegenkomt van je zoektocht.eens je vader gevonden. moest hij iets belangrijks vertellen.treurig keer je terug naar je huis,en vind je de beroemde cape,hm waren hebben we dit nog gezien??

naast het aangrijpende verhaal,zitten er nu eco systemen in.en dit is niet alles!!historische achtergronden van fictieve personages zijn deze keer aan dienst,als dat nog niet genoeg is komt er een encyclopedie van. nieuwe gadgets. En je trouwe dubbel blades

de fans kregen er niet genoeg van,en al gauw was het succes 100% zeker.

en toen was er brotherhood

het verhaal loopt verder,en deze keer is rome aan de tand gevoeld in de game. Met reusachtige landschappen,en een klim paradijs was dit de natte droom voor elke assassin(fan). Natuurlijk was dit de grootste game van ubisoft. ze hadden eigenlijk gelogen. Deze game was al in proces voor ac2 zelf,wat ac2 dus een topje van de ijsberg was.deze keer waren er ook liften,tempelier leiders die de omgeving streng bewaakten en natuurlijk een verborgen schat.

maar ook meer zij missies,nieuwe wapens,paarden in stad waren ook aan de gang.dat de formule een succes was,is geen geheim meer.dus moest dit echt de game worden. Dus nu kan je zelfs mensen rekruteren tot jouw trouwe bondgenoot. Al snel was de kruisboog ook opgevallen die in de vorige games al zat.maar alleen voor tempeliers was.en als dat nog niet genoeg was,waren er parachutes.

maar wat is er met altair gebeurd???

de volgende game was het antwoord daar op,revelations was een feit.deze keer speelt het verhaal in Turkije af,of beter gezegd het oude Istanboel. Ezio is toch niet meer de jongste.maar eens je in Istanboel arriveert,zullen ze zeker,je niet vergeten. Want je bent namelijk zo populair dat iedereen van jou wilt leren.dat heb je goed gelezen...Ezio is gepromoveerd van sluipmoordnaars trainer naar mentor,wat nog iets grotere rol heeft. De tempeliers hebben het nieuws ondertussen ook al gehoord,dus zijn ze nog veel meer op hun hoede.daardoor is de stad helemaal in dwang van tempeliers .

wil je de tempelier commandant doden,zul je toch wat mogen voorbereiden, deze keer na het innemen van de stad,geven ze zich niet zo snel gewonnen.en stormen al snel troepen binnen voor jouw pas veroverd gebied weer in te nemen.dus moet je de "assassin's hulp" maar zeker en vast gebruiken. Hoe meer je er dood,hoe meer gevaar voor weer aangevallen te worden.de fans waren natuurlijk weer in droomland.gelukkig heb je weer wat nieuwe snufjes,bommen maken check!! ...ook krijg je met een handige gadget te maken,de hook blade:een bruut mes en aan de andere kant een hulp voor klimmen... En zelfs voor takedowns. Dus tuurlijk was het weer succes. Maar toch bleven er vragen luiden.ubisoft heeft geen game meer in line up. Maar wel een grote verassing volgende jaren. De fans begonnen weer te speculeren.

en toen was connor er...

alweer iemand nieuw???yup:tijd voor nieuwe verfrissing.geen Italië ,geen jeruzalem,geen Turkije. Wat dan wel??de Amerikaanse revolutie ! iedereen benieuwd afwachten,en ja hoor. Het Is de moeite....

ubisoft,heeft alweer gelogen!!!

na het succes van ac1, had ubisoft de smaak te pakken.en begonnen ze dus met Ezio zijn emotionele en prachtig trilogie. Maar dat was toch allemaal niet op voorand bedacht. Of toch?? Wel herrinner je brotherhood nog? Dit was toch ook een leugen om best wil. Wel ac 3 was de grootste verassing. Want ezio was ingedachten,maar Connor totaal nog niet,maar wel volop gedachten en ideeën! Want anvil next was toen in de maak. De nieuwe engine van ubisoft was vol trots en glorie gemaakt.

"Het was echt challenge meld creative director,we dachten echt dat we het niet zouden halen op de huidige generatie consoles. Vooral blijvende voetstappen in de sneeuw en "THE forrest 'was echt geen makkelijke opgave.we hebben alles van op de grond van af aan opnieuw moeten programeren. De anvil next was het antwoord voor ons.dankzij deze engine hebben we elke megabyta op volletoeren mogen laten werken op de ps3 en Xbox 360,we gebruikten dezelfde technologie van ons vorige systeem. We zijn echt trots dat het gelukt is"

dus ac3 wordt een topper "the forrest" alleen al,is maar liefst 1,5 keer groot als ac brotherhood.Nou wat hebben we ingodsnaam met zoveel bos???wel er zitten namelijk legerkampen in,die jij dan lekker kan binnenvallen.of wil je liever op een van de 30 dieren gaan jagen.je kan zelfs de vacht gebruiken

"we geven toe dat red dead redemption een groot voorbeeld was van onze dieren"melden de devloppers enthousiast.

ook heeft Connor nieuwe speeltjes in petto. Altijd al gedroomd van een galg+tempelier?? Wel nu kan je dit doen in combinatie van een rope dart met bomen.over bomen gesproken...

"klimmen heeft nog nooit zo vloeiend gevoeld.in de meeste games is een bos een hindernis,voor connor een speeltijn"Alweer zo een enthousiaste quote van ubisoft Montréal team.

als we het over vernieuwing hebben,dan gaat het echt om alles.

zo zijn er nu dieren in de stad,zelfs veel levendiger.met maar liefst 2000 mensen in een beeld,is de anvil next echt zijn naam wel waardig.met zweet en tranen hebben ze er aan gewerkt.

ik kan er echt blijven over praten.van zee battles tot dieren aaien.van dieren vallen plaatsen tot new york en Boston ,en zelfs Philadelphia (niet zeker meer)

Of van duel wieling tot nieuwe sluiptechnieken.van brute aanvallen tot nieuw gezondheidssysteem.van nieuwe vermomde assassin's die de vijand verassen ,of jou gewoon ongemerkt laten passeren door poorten.van mensen helpen. Tot.... Ou ,hou toch op!!!

een ding is zeker, dit is met bloed en tranen gemaakt.en is voor hun zelf een Eertoon.er last nog een vraag...

maar liefst 3 a 4 jaar is eraan gewerkt. Zo gaan jullie dit team steunen,door ac3 te kopen op 31 oktober?

...................................

hopelijk is dit leesbaar voor de lezers,want dit is met ipad getypt.en is nogal moeilijk en een frustrerende taak omdat mijn ipad mij altijd wou corecteren . Voor alle duidelijkheid, ik ben niet sterk in Nederlands,maar heb toch mijn best gedaan. Hopelijk leest er dit toch iemand met enthousiasme ?

mvg just18

Dit artikel delen

Over de auteur