1. Need for speed most wanted recensie.

Need for speed most wanted recensie.

Need for speed goes to his roots,met need for speed most wanted!

Dat er geen tuning in zit, dat wisten we nu wel al. Maar waarom een game afbreken terwijl need for speed in de top 10 selling Franchises staat. Miljoenen exemplaren vlogen over de toonbanken. Heeft need voor speed dan echt zijn rem verloren?

Totale vrijheid.

Creterion had wel echt een ingineus plan. Een compleet open wereld van challenges tot races en van adrealine hoge jumps tot uit de handen te blijven van de politie. Het team stond voor een challenge. Maar ze hebben het verdomd goed voor elkaar gebracht.

Wanneer we de introductie krijgen gaan we als een snelheidsduivel naar ons eerste objective. Stomverbaasd stoppen we in het midden van de straat en wacht er al ons direct een glimmende porche 911 op. Met een druk op de knop krijgen we in een mum van tijd het merk in beeld als ladingsscherm. We konden niet geloven dat we er al inzitten. Snel eens een testritje maken,en al gauw krijgen we er een vriend bij...

Maak kennis met fairheaven

Omdat de city fairheaven vol met duizellingwekkende wagens zit is het niet voor niets een paradijs voor racers. Al gauw maak je kennis met de most wanted-list van de politie. Dit zijn echt de meest gevreesde racers op aarde. Ze doen er alles aan om te kunnen blijven racen. Dus tegenliggend verkeer kan hun geen zak schelen. De politie heeft er genoeg van. Ze hebben al duizenden boetes uitgedeeld. Maar deze racers krijgen ze echt niet te pakken. Al gauw merk je, dat je porche vs swat wagen geen schijn van kans maakt. Dus is het jouw taak bij de most wanted aan te sluiten als racer.

Zo jij wil dus bij de top horen?

Dat de most wanted list geen makkelijke partij is weten we nu al wellicht. Dus het is geen makkelijke opgave om zomaar eens aan te kloppen en je lidkaart aan te vragen.

Om indruk te maken op de most wanted list zal je toch beter 2 keer nadenken, en moet je echt bewijzen dat je erbij hoort. Dit doe je onder andere door de billboards te smashen of wat dacht je van de flikken eens een lesje te leren? Tegen 200 per uur geflitst te worden is misschien al wat maar je moet wel nog altijd uit de handen van de cops blijven. Dus gelukkig verdien je voor elke activiteit speed points. Met speedpoints kan je het performance upgraden. Of een paar NOS flessen in de achterbank installeren om het je makkelijker te maken in races. Wat dacht je daar van?

Easy drive is echt geniaal!

Zo ,dus performance upgraden... Check! Maar hoe kunnen we nu makkelijker uit de handen van de politie blijven? Easy drive is het antwoord hier op.

Stel je eens voor, een systeem dat je met een druk op de knop van auto kan veranderen,de performance upgraden,de races selecteren. Dus nooit meer die stomme lange loading screens, voor een auto uit je garage te halen. Of zelfs de performance bedienen. Als dit niet genoeg was. Kan je zelfs easy drive eender waar gebruiken. Zelfs midden in een race. Stop je de race, dan zit je onmiddellijk weer in het tegenliggend verkeer te scheuren als een gek. Moest je dit te eenvoudig vinden, kan je nog altijd een bestemming op je gps zetten. Voor die auto ,waar je altijd van droomde.

Autolog is back, en sterker dan ooit ter voren!

Herrinner je nog dat systeem. Als je een race finished. Dat dit geregistreerd stond bij je vrienden. En dat jij al gouw wou stoefen,en hem enthousiast een bericht wou sturen. "Try to beat me."

Vroeger was dit alleen bij elke race, en met welke wagen je de eind streep bereikte. Wel dit is nu historie. Want autolog 2.0 is gearriveerd!

Er is echt op alles gelet. Dus niet alleen meer de wraak op racen is gestart. Maar ook op chellanges, zoals de hoogste jump,de verste jump. Zelfs als je de smaak te pakken hebt.Waarom smashen we niet gewoon door de foto van onze vrienden? Of laten we de flitscamera's echt op volle toeren draaien. Noem maar op wat je wilt. Het staat erop, je bent gewaarschuwd.

Geen tuning,maar toch een parade paardje.

Met dank aan creterion,bekend van de burnout serie. Heeft need voor speed toch wel een hele hoop ballen gekregen. Een totaal open wereld vol met verassingen. Auto's waar je van kwijlt.En boos wordt ,wanneer de politie je mooie bolide aan wrakken rijd. Een ding is zeker. Need for speed most wanted heeft niet voor niets zijn naam gekregen. Dit is echt een klifhanger vol met fun!

+ punten

easy drive

open wereld

epic cop chases

- minpunten

geen politie in multiplayer

geen visuele tuning.

cijfer: een vette 8.5/10

Dit artikel delen

Over de auteur