1. Halo 4 Custom Maps Community - InsideGamer

Halo 4 Custom Maps Community - InsideGamer

Over minder dan 2 weken zullen we weer aan de slag kunnen met Master Chief die in het vierde deel van de Halo serie weer de koppen van de Covenant zal gaan inbashen. Ook zullen we elkaar weer flink gaan bestoken met stickies en needles in de meest gebalanseerde multiplayer game van dit moment. Door de Forge editor kunnen we dit lekker doen op ontelbaar veel maps!!! Of toch niet....?

Met dat super idee heb ik gelijk Halo Reach opgepikt om heerlijk maps te gaan maken en lekker te gaan spelen online. Het is toch gewoon gaaf dat je nooit je maps moe word en lekker elke keer een andere map kan downloaden als je dat wil? Waarom zou ik in hemelsnaam een mappack kopen als ik meer maps kan downloaden voor niks dan dat ik eigenlijk in mijn hele leven kan spelen?

Exact dat is wat Bungie en 343 Studios ook heeft gedacht!!! Na een hoop zoeken en klooien in de settings ben ik maar eens gaan zoeken op google hoe ik in hemelsnaam die custom maps kan gaan spelen online via de matchmaking. Nu kwam ik er pijnlijk achter dat dat gewoon niet kan! Ook bij de komende Halo is er geen enkel spoor te bekennen van deze optie en zal deze er hoogswaarschijnlijk ook niet in zitten.

Waarom promoot je een editor zo zwaar als je er eigenlijk geen ruk aan hebt? Ik heb geen tig vrienden die Halo spelen en laat staan dat deze vrienden Halo ook altijd willen spelen als ik dat doe. En wie gaat dan mijn maps spelen die ik maak als die andere mensen ook niet online ermee kunnen spelen?

Deze vraag heb ik eerder gesteld op IG waarop ik van Rivahe het volgende antwoord kreeg: " Waarom gaan we gewoon niet met mensen van de IG community in Halo 4 kutten?"

Ja natuurlijk! dat is toch gewoon de oplossing!? Als we met genoeg man zijn kunnen we altijd lekker custom maps spelen met elkaar of zelfs samen maps in elkaar gaan zetten. Ook kunnen we dan veel leuker in team verband spelen met elkaar zonder dat je continue met allemaal vreemde moet spelen in een team.

Ook voor toekomstige spellen zullen deze nieuwe vrienden in je lijst een aanwinst kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan Far Cry 3 die eraan zit te komen met zijn uber dikke editor. Far Cry 2 had al een vrij uitgebreide editor en vele maps die je nooit met andere kon spelen.

Ik hoop dat jullie hier ook zin in hebben en jullie Gamer Tag achterlaten in de comments. Vergeet ook niet om regelmatig te checken of je nog mensen mist in je lijst om deze community zo compleet mogelijk te krijgen.

Dus bij deze ben ik de eerste. Mijn gamertag is Kn4kworst

Tot gauw!

Dit artikel delen

Over de auteur