1. Mario kart night (kon niet slapen)

Mario kart night (kon niet slapen)

Hey hallo en welkom op mijn gespeeld weblog artikel die ik weer gaat maken, het is deze keer weer met "Mario Kart DS" game op mijn NDS. Het gaat wel leuk worden en im speel deze keer helemaal zelf tegen alle ander computer bestuurde racers, ik kies lekker weer mijn schatje genaamd princess Daisy zij is echt mijn sweetheartje. Ik ga alles schrijven wat ik heb allemaal gedaan en hoe het goed. Het wordt weer een perfect weblog article het is geen fun artikel, maar het is meer gespeeld artikel. Ik laat jullie meer weten en delen met jullie het en op welk rank met punten geëindigt hebt. Oké laat het gamen en karten maar beginnen met "Mario kart DS" game!

~Single race (geen groep)~ ik ga het beginnen met de single rece en het word nog geen groep race, ik ga lekker langste aantal race doen namelijk van 32 races. Dat is de maximum aantal races, ik zal een lijstje met regels zetten die ik gaat maken. Het regels bestaat uit, het word wel spannender dan ooit maar hou het wel rustig hoor.

Class: 100cc.

Aantal racers: 8 racers.

Player's racer: Daisy.

CPU racers: Normal.

Course select: Random.

Rules: 32 races.

Max points: 320 points.

The race: Single races.

Zo ik heb de regels gemeld en dan ken ik niet vergeten wat ik van plan was, maar ik heb alles geschreven en ik ga het later spelen. Het wordt echt gaaf want dan ken ik in alle races racen, heb ook kans voor maximum punten ter waarde van 320 punten. Ik hoop dat ik op het eerste plaats wel kan eindigen, maar om het laten zien dat het echt waar is stuur ik een foto van op een apparte (korte) twitter bericht. Dus wacht maar af en jullie zullen het zien hoe beste racer ik of niet ben, stay tuned gamers :)

Ik heb weer lekker geraced net, het ging goed in het begin en werd ook gelijk lekker in het eerste paar races op het eerste plaats kunnen eindigen en heb met 5 races eerste plaats wel eerste 50 punten, maar kon niet maximun punten kunnen halen. Het was paar races wel lastig zoals de race tracks van Yoshi, daar kon ik geen 10 punten halen. Ik heb me best gedaan om te kunnen winnen met het eerste plaats en het is me gelukt, hier is de rankings van het 32 races het single races :)

Als jullie het zien zijn gebroeders Mario en Luigi zijn onder geplaats, Mario op het tweede en Luigi op het derde plaats geëindigt. Gebroeders Wario en Waluigi hebben met 1 punt verschil het vijfde Wario (76 punten) en zesde Waluigi (75 punten) hebben gehaald. Ik snap het niet waarom deed Bowser niet mee want zonder Bowser is het helemaal geen fun, maar ja zo was het ook wel leuk geweest. Tot de volgende keer :)

Met vriendelijke groeten van Mehmet (Lucarita26) Özkan.

Dit artikel delen

Over de auteur