1. Korte verslag: Pokémon white version 2

Korte verslag: Pokémon white version 2

Hey hallo dear gamers hoe is het ermee met jullie vandaag goed? Met mij gaat het heel goed en prima vandaag dear gamers. Ik ben weer terug in Nederland en ga weer opzoek naar wat games, gaat volgen en delen met jullie via Facebook en Twitter sociale netwerk (website) natuurlijk zodat jullie meer over games kunnen volgen door mij. Ik wil gewoon de beste game journalist zijn, daarom ben ik met deze allemaal bezig. Ik had gisteren een nieuwe game voor mijn NDS gekocht, dat was de game die ik echt heel graag wou hebben en die kan je beter met "most wanted" noemen. Die game heet "Pokémon white version 2" en ik heb het gisteren nacht van 23:00 naar vandaag ochtend van 2:00 gespeeld, maar die game is veel groter op het kaart van Unova geworden dat was het meteen wat ik eerste keer achter kwam en het game is ook meteen 2 jaar later dan die vorige deel "Pokémon white version" ben ik achter gekomen over die nieuwe Pokémon game die ik heb gekocht.

Ik heb meteen mijn starter pokémon gekozen die was meteen Snivy en die was niet via Prof. Juniper, maar via haar assistente genaamd Bianca. ZXij was opzoek naar jou in het begin van het game die je je eigen starter pokémon tussen Tepig (fire), Snivy (grass) en Oshawott (water) te kiezen. Je mag het zelf weten welke je wilt kiezen, maar daarvoor moet je eerst een trainer tussen een jongen of een meisje kiezen natuurlijk dan mag je eigen starter pokémon kiezen. Nadat allemaal kan je avontuur eindelijk beginnen in een vernieuwde Unova regio!

Ik heb ook de eerste gym leader verslagen en die was natuurlijk de bekende trainer ook je rivaal van "Pokémon white version" diegene je moeilijke pokémon battle voor je maakte het naam is Ceren. Hij is nu de gym leader na 2 jaar, hij strijd met de pokémons met het element van normal type, maar hij was te makkelijk ik had hem verslagen met 2 pogingen omdat ik in het begin een foutje deed anders had ik hem te pakken en de eerste badge voor mij geweest. Het maakt allemaal niks meer uit, want ik heb die badge al en het telefoon nummers van Ceren, Prof. Juniper en Bianca gekregen. Ik ken ze nou al bellen als ik hun nodig hebt voor een informaties en adviesjes over pokémons te kunnen krijgen voor meer details. Ceren weet meer over pokémons, zodat ik meer advies en informaties te kunnen verkrijgen door hem.

Pokémons zijn beste sterker geworden want natuurlijk als je pokémon van level 4 vangt, dan zal je al een beetje moeite mee kan hebben tegen de pokémons vanaf level 3 want hun tackle geven meer schade tegen mijn pokémon van level 4 die ik net heb gevangen. Dus je zal het zien hoe moeilijk het al een beetje kan zijn! Want ik had een Purlion gevangen van level 4 en moest elke keer tegen de pokémon genaamd Patrat vanaf level 3 en hij kan jou net gevangen Purlion van level 4 al met drie klappen verslaan met het aanval tackle, dus daar moet je meer opletten oké!

Er is ook iets nieuws in het game en dat is medals verzamelen (weet niet meer hoe het voledig heet) je kan ze krijgen door iemand die rond reist in Unova en medal aan het trainers te geven, maar je moet ze verzamelen en dan weet ik niet wat er allemaal gaat gebeuren. Het is wel leuke vernieuwing in het game!

Dit artikel delen

Over de auteur