1. ~Pokémon trainings dagboek~

~Pokémon trainings dagboek~

Dinsdag 13 november 2012: Ik ga dalijk lekker potje pokémon trainen met "Pokémon white version 2", ga mijn pokémon Mareep vangen en Ellen noemen. Daarna ga ik hem twee uurtjes trainen (sorry dat ik een uurtje had gemeld, ik zag dat ik twee uurtjes te tijd heb) eerst ga ik piyama aantrekken om lekker te zijn en trainen met mijn pokémon Mareep. Ik ga het nou beginnen met alles te klaar te maken en e vorrbereiden dear trainers, please enjoy the training progress weblog!

~17:00~ Daar voor heb ik eerst een hondje gevangen, die hondje heet Lillipup en heb hem Lisa genoemd. Want die hond is ook best wel sterk, dus ik ga nou een beetje met Lisa ook trainen tot dat ik die Mareep (Ellen) kan vangen maar die Lillipup (Lisa) staat op level 7 en ik ga hem ook op level 13 trainen en daarna Mareep (Ellen) ga ik trainen tot level 13. Lisa is nou op level 8 en heeft meteen Bite, de duistere aanval geleerd het is erg handig voor ghost en psychic type pokémons. Cool ik heb ook net Riolu gevangen, die heb ik juist gevongen voor mijn sterkste en favoriete pokémon genaamd Lucario gevangen. Heb ook meteen Mario genoemd en die ga ik veel later trainen, z'n skill level is 5 ik weet wanneer maar ik ga hem zeker trainen. Dat is echt verdomme kut (sorry dat ik dat zeg) zaterdag naar zondag kwam ik Mareep elke keer tegen, maar vandaag kom ik niet tegen hoe kan dat nou? Het was wel nacht natuurlijk, is dat de oorzaak en kan ik Mareep alleen maar 's nachts vangen? Die vragen stel ik vraag ik me nou af... Wat is dat, ik zag bij Lisa de item super potion en die heb ik van haar afgepakt zodat ik het later kan gebruiken want zij kan het niet zelf gebruiken daarom heb ik het van haar afgepakt. Hehe eindelijk heb ik Mareep gevangen en Ellen genoemd, maar die ga ik donderdag trainen en als ik vandaag ook nog eens tijd kan winnen ga ik vandaag nog Ellen lekker trainen tot level 13.

~18:00~ Wat een verassing ik heb net een speciale pokémon gevangen en die heet Autino, ik heb hem Tulay genoemd en zij staat op level 7. Ben nog Lisa aan het trainen en ze moet nog een level stijgen tot level 13, want ze staat op level 12! Nu staat Lisa op level 13 en nu is het hoogste tijd om Mareep (Ellen) te trainen rigt now... Oké da's perfect en heel mooi om te hebben, mijn pokémon Ellen heeft nou Thundershock geleerd wanneer zij op level 8 bereikte is dat niet gaaf!? Ellen staat nu op level 12 en donderdag 15 november 2012 ga lekker weer verder met mijn pokémons te trainen die ene level haal ik donderdag wel en dan ga ik verder met Mario (Riolu) te beginnen met trainen en hoop dat Mario gaat evolueren in Lucario. Oké dear trainers tot donderdag maar weer hé, see ya later on my gaming diary with "Pokémon white version 2" game and remember le the game on!

Met vriendelijke groeten van Mehmet (Lucarita26) Özkan.

De ontwerper van Gaming Galaxy NL company...

~100%Lucarita26 productions~

The ultimate gamer's communication and research perfection!

Dit artikel delen

Over de auteur