1. Facebook: social games online toernooien!

Facebook: social games online toernooien!

Hey hallo en welkom op mijn nieuwe achtergrond weblog artikel over games die we kunnen spelen onder de social websites onder het social games online, onder het artikel's titel van "Facebook: ocial games online toernooien" ik ga er alles erover vertellen wat ik er allemaal van weet! Ik speel de spellen van facebook en maak ook binnenkort meer recensies over het games die we op facebook spelen, mijn eerste recentie is al online die kunnen jullie het nu lezen en die gaat over "Bubble island" facebook game die we kunnen spelen. Ik wil het nou begonnen over facebook spellen en misschien komen er meer, maar wil eerst beginnen met de facebook spellen. Ik mijn artikel beginnen met Wooga (world of games) social games online die toernooien hebben en mensen kunnen elkaar uitdagen en laten zien wie het beste gamer is!

Ik ga met de game beginnen die ik nu speel en heb meteen vandaag ook een recensie er over geschreven heb, het game heet "Bubble island" en die is door Wooga (world of games) ontworpen en die ontwerpers zijn in Berlin (Duitsland) te vinden. Die game is natuurlijk een leuk spel om te spelen en heeft twee mogelijk heden om te spelen. De eerste mogelijk heid van het spel natuurlijk die world tour (adventure) daarmee moet je wat werelden completen en daarna krijg je punten voor aan het eind van het wereld krijg je meer bonus punten en je kan ook natuurlijk je scores verbeteren en krijgt meer muntjes voor als beloning! Het gaat er meer om je rank in het world map en je moet er zo goed spelen zodat je op het top van het rank kan komen. Die andere mogelijkheid van het spel is natuurlijk die wekelijks toernooi en daar gaat mijn achtergrond weblog artikel werkelijk over, want daar heb ik meer te delen over het spel waar het werkelijk ook een beetje over gaat. Als je het goed kan spelen kom je op een rank staan en als je je vrienden verslaat sta je op het rank van wekelijks toernooi, daarna als je top drie bent en je bent dan derde plaats geeindigt in het wekelijks toernooi dan krijg je bronzen kroon, als je tweede bent geeindigt dan krijg je zilveren kroon en als je eerste bent geindigt dan krijg je aan het eind van een wekelijks toernooi een gouden kroon. Ik heb namelijk nu twee gouden kroon en twee bronzen kroon gescoord in het game tot nu toe!

Deze game is ook heel leuk om spelen natuurlijk, het is bijna "Bubble island" en deze spel is niet van Wooga (world of games) maar door andere ontwikkelaar ontworpen, maar door wie dat weet ik het nog niet. Ik weet wel hoe die spel heet, deze spel heet "Bubble blitz" met deze spel moet je deuren openen met suice of tergelijk spul die je los kan laten met bubbles. Je krijgt meer exp en muntjes als je het spel's tijd is opgeraakt kun je een aantal muntjes en muntjes kunnen verkrijgen en met die muntjes kun je power-ups kopen voordat je met de nieuwe kans begint natuurlijk. Het power-ups zijn heel belangrijk om je scores te kunnen krachtiger te zijn in het wekelijks toernooi. Ja hier heb je ook wekelijks toernooi en je krijgt ook kroontjes (gouden, zilveren en bronzen) net zoals van het spel "Bubble island", dit keer is het helemaal anders om het doen met deze game. Je doet aan het wekelijks toernooi plus missie voor het deur te openen en schatten te krijgen in het spel die we kunnen verzamelen in het spel zelf en maken we ook een museum van het spel da's toch leuk om te doen. Dan weten we natuurlijk waarom wij voor doen of niet?

Met deze spel kun je ook aan het wekelijks toernooien mee doen, maar dat is het alleen maar dat je moet doen. Want namelijk je krijgt geen missies of adventures om te doen met deze spel, dat is een mis punt van het spel natuurlijk die ik het vind. Het spel is ook van het zelfde ontwikkelaar als "Bubble island" en ze komen uit Duitsland en ze heten Wooga (world of games). Ze maken echt een mooie spellen die je makkelijk kan meedoen, als je een kind of ouder bent. Maak het allemaal niet uit, als je van gamen en wekelijks toernooi van hou en je denkt dat je de beste bent kan je deze spel wel spelen, net zoals ik hier speel op facebook en deze spel is het laatste spel die ik het gaat schrijven. Want dit zijn de spellen die ik speel en mee doet aan het wekelijkse toernooien met Bubble island, Bubble blitz en deze spel Diamand dash. Deze spel is leuk en je moet echt snel alert zijn, anders heb je nooit een wekelijks toernooi gewonnen op het top drie kunnen te eindigen in het wekelijks toernooi voor het gouden (eerste), zilveren (tweede) en bronzen (derde) medal te krijgen en winnen, jullie mogen het zelf weten hoe jullie het willen noemen!

Oké dat was het dan weer voor mijn eerste achtergrond verhaal over "Facebook: social games online toernooien" hoop dat jullie het wel genieten en ook dat ik echt goed geschreven hebben, please geef een respect aan mijn achtergrond weblog artikel en reageer op mijn weblog artikel die ik heb geschreven over "Facebook: social games online toernooien" willen jullie het effe lezen, respect (like) en reactie geven please?

Dit artikel delen

Over de auteur