1. Details nieuwe game 'Nothing' bekend, binnenkort trailer - Update

Details nieuwe game 'Nothing' bekend, binnenkort trailer - Update

De game van de week van InsideGamer is dit maal 'Niks'. En dat is genoeg reden voor mij om de komende 10 dagen flink uit te pakken met deze (fictionele) game...

Nieuws | 22 januari 2013 - Binnen een week kunnen we een trailer verwachten van Nothing. Dit bevestigend anonieme die contacten hebben binnen Ingenting, de Noorse ontwikkelaar van de game.

Verder werd bekend dat het spel uit moet komen voor zowel Windows als Mac. De spirituele opvolger van Nowhere en No One kent enkele kleine verbeteringen ten opzichte van haar voorgangers en volgens Ingenting is de game "unlike anything you've seen before". Dit maakt nieuwsgierig, maar tegelijkertijd is het de vraag of het spel ooit uit zal komen. Vorige maand werd namelijk bekend dat Ingenting in financiële moeilijkheden verkeerd.

Beelden van No One, waar Nothing een vervolg op is.

Om die reden is de ontwikkelaar een Kickstarter-project begonnen. Er is precies 0,00 euro nodig om de game af te kunnen maken.

Update: Het benodigde bedrag is inmiddels opgehaald. Hiermee lijkt de release van de game veilig gesteld. Met het binnenhalen van het bedrag heeft Ingenting officieel bekend gemaakt dat de trailer aanstaande zondag zal verschijnen. De daadwerkelijke release "will be sooner than you expect", aldus de persvoorlichter van Ingenting, die tevens creative director, scriptschrijver en hoofd van het onwikkelingsteam is.

Houd IG dus in de gaten voor nieuws rondom Nothing en kom zondag zeker terug voor de trailer!

Dit artikel delen

Over de auteur