1. Super Mario Bros. Extreme!

Super Mario Bros. Extreme!

Brothers War, ken jij het nog? Het was een actievideo die ik samen met mijn kleine broer had opgenomen tijdens de paasvakantie van vorig jaar. Uiteindelijk kwam de afgewerkte video rond midden augustus online op mijn YouTube-kanaal. Voor het geval dat je de video hebt gemist: hier is een link naar het memberartikel en de bijbehorende video.

Quasi meteen daarna begon ik met het maken van een nieuw videoproject, deze keer gelinkt met games. Na bijna een halfjaar is het project volledig afgewerkt: Super Mario Bros. Extreme! In deze video doe ik alsof ik een 'extreem' level ga spelen van level 1-1 uit de game Super Mario Bros. (bij allen wel bekend lijkt me). Ik geef mezelf acht pogingen om het level volledig uit te spelen. Of dat ook lukt, kan je hieronder zien.

Wel wil ik nog even het volgende melden: alles wat je ziet in de video is volledig fake. Alles is dus geacteerd, de personages en dergelijke zijn door mezelf geanimeerd en de scènes zijn eveneens door mij 'geregisseerd'. Vooral in deze dingen stak enorm veel werk.

Geniet van de video en laat gerust je mening achter via het reactiesysteem!

Dit artikel delen

Over de auteur