1. Top vijf: Game Parody Songs

Top vijf: Game Parody Songs

Jullie hebben vast wel eens eerder een parody song van een game gehoord of gezien. Speciaal voor jullie heb ik het hele Youtube afgezocht naar de beste game parody songs. En hier is dan een lijstje van wat ik nou tot de top vijf vind behoren:

 

5- Call of Duty Song Parody - Cause I Camped the Whole Time

Zijn jullie die campers op Call of Duty ook zo zat? Dit liedje is dan ook gericht op alle campers over de hele wereld. Zouden jullie asjeblieft willen ophouden met campen? Het is wel gemaakt met het ritme van een liedje van Justin Bieber, maar ach we zullen er wel weer mee moeten leven.

4-    Call of Duty vs Battlefield Rap Battle

We herkennen allemaal nog wel de grote fanboystrijd uit 2011, namelijk Call of Duty: Modern Warfare 3 tegen Battlefield 3. Deze strijd werd uitgevochten op menig forums, maar ook in de echte hood. Zie hieronder dan ook de echte battle:

3- Lost Woods Dubstep

Oké, het volgende filmpje is misschien niet grappig, maar ikvond toch dat hij in de lijst moest staan. Het is namelijk naar mijn smaak een van de mooiste dupsteps ooit gemaakt en helemaal in de stijl van Zelda! Luister en oordeel zelf..

2- MINECRAFT RAP

Je hebt verslaafden gamers, maarje hebt ook mensen die hier weer iets te ver in gaan. Zie hieronder het liedje van iemand die heel de dag aan Minecraft denkt, het is maar waar je zin hebt.

1- HALO 4 - Glad You Came

Om ook nog een beetje variatie te houden tussen de games is hier een filmpje van Halo. Helemaal gericht op de wederkomst van niemand minder als Master Chief! Hierbij dan ook de afsluiting van mijn top 5.

Dit artikel delen

Over de auteur