1. Sleeping Dogs (PS3)

Sleeping Dogs (PS3)

Dit is mijn eerste Memberrecensie dus hopelijk vinden jullie het goed

Welkom in Hong Kong de stad waar alles kan! Verken deze stad door de ogen van Wei Shen een undercover agent, infiltreren in de Triade. 

Sleeping dogs kun je omschrijven als een gta achtige game maar dan met hier en daar meer actie. Je begint onderaan de ladder van de Triades waardoor je op het begin meer kleine taakjes hoeft te doen. De gevechten in sleeping dogs zijn heel verschillend dan met andere sandbox games daardoor voelt sleeping dogs ook leuker aan 

 

                                                    GAMEPLAY

Naast indrukwekende gevechten heb je ook nog diverse achtervolginen in de game en bepaalde racescénes. Je kunt zwemmen, gebruik maken van vechtsporten en wapens. De game heeft hetzelfde vechtsysteem als Batman arkham asylum. Het voelt goed aan. Je gaat echt mee op in het verhaal van Wei Shen het is moeiliijk om te kiezen tussen Sun On Yee en de politie. Je hebt indrukwekende combo's die je kan aanleren in sportscholen in de stad. Naarmate je verder komt ga je meer en meer een geweer moeten gebruiken, de game heeft een uitstekende cover-systeem. Wei shen kan ook gebruik maken van Bullet time. Je kunt ook gebruik gaan maken van de omgeving als er een voorwerp in de buurt is kan je ermee gaan kloppen of dergelijke. 

                                                       GRAPHICS

De graphics zijn geweldig, alleen als je aan het racen bent is er soms een frame rate het lijkt alsof de game de snelle beelden van Hong Kong niet aankan. Voor de rest is het geweldig.

Conclusie en beoordeling

Sleeping dogs is een geweldige game. In de trend van gta. De game onderschijdt zich wel van gta door het goede vechtsysteem.
9,3
Score
93
Score: 95
  • Pluspunten
  • Sterke hoofdpersonages
  • Veel verschillende missies
  • vechtsysteem
  • graphics
  • Minpunten
  • Konden tijdens het racen beter

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren