1. Sonic Advance 3

Sonic Advance 3

Sonic Advance 3 zal deze zomer naar Europa komen. De vorige delen deden het erg goed op de Game Boy Advance en de verwachtingen voor dit derde zijn dan ook erg hoog. Vanochtend verschenen de eerste screenshots op de digitale snelweg, kort daarop besloot een Sega medewerker om een persbericht op de post te zetten. Op InsideGamer een korte resumé van wat we kunnen verwachten van dit derde deel.

http://www.insidegamer.nl/getimage.php?id=7282

Een draak van een verhaal

Het verhaal slaat kant noch wal. De kwaadaardige Dr. Eggman heeft de wereld in zeven stukken geslagen. In de chaos die is ontstaan, wil deze schurk alle macht naar zich toetrekken. Sonic en Tails kunnen dit natuurlijk niet op zich laten zitten en besluiten samen om actie te ondernemen. Ze zijn hun vrienden kwijtgeraakt en moeten samen op zoek gaan naar de zeven chaos smaragden. Met deze smaragden kunnen ze de schade van Dr. Eggman ongedaan maken. Om Sonic’s plannen te dwarsbomen heeft Dr. Eggman een super robot gemaakt om voor eens en altijd met Sonic en zijn vrienden af te rekenen.

Een parel van een spel

Je begrijpt het al, voor het verhaal hoef je dit spel niet te kopen.Waarom zou je dit spel dan wel in je collectie moeten hebben? Allereerst is dit Sonic avontuur een stuk minder lineair dan je zou verwachten. De speler kan aan het begin van het spel kiezen uit vijf helden. Vervolgens kan de speler ook nog een teammaatje kiezen. Allen hebben ze weer andere eigenschappen waardoor je dit spel op meer dan twintig verschillende manieren uit kunt spelen. In totaal zijn er zeven levels met zeven eindbazen.

http://www.insidegamer.nl/getimage.php?id=7278

Sonic Advance 3 belooft het snelste Sonic spel tot nu toe te worden. Dit spel beschikt over haarscherpe beelden en talloze modi. Als je een vriend hebt, die ook in bezit is van dit spel, kun je Sonic Advance 3 samen doorlopen in de co-op modus. Daarnaast zitten er genoeg mini-games in dit spel om weer even vooruit te kunnen. Tot slot kun je met nog drie andere vrienden genieten van de multiplayer battle mode. Hierin moeten de spelers proberen zo snel mogelijk bij het einde van een wereld zien te komen.

Zoals gezegd moeten we nog enkele maandjes wachten op dit spel. Jelle zal ongetwijfeld slecht slapen vannacht na het zien van de eerste beelden. Ik ook.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • 7 levels maar, dat is nog minder dan sonic advance 1 dacht ik.

  • ja, maar wel met 5 characters, waardoor je het op 20 verschillende manieren kan uitspelen.

  • misschien mis ik wat hoor, maar je kan het dan toch op 35 manieren uitspelen

  • Waarschijnlijk overlappen sommige spelereigenschappen elkaar. Dat je met Tails even hoog kunt springen als met Knuckles ofso. In het persbericht stond in ieder geval twintig verschillende manieren.

  • I can't get no sleep!

  • Kunnen ze al die kut figuurtjes niet eruit laten en het spel alleen om Sonic laten draaien? (Tails mag nog wel effe als side kick functioneren)

  • @ notorius    Ik ben het helemaal met je eens en dan gewoon meer levels.

  • hij lijkt mij echt supercool :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren