1. Lego Mario

Lego Mario

Lego en Nintendo hebben een goeie relatie opgebouwd en brengen nu zelf een game samen uit: Lego city undercover. in de game heb ik veel easter eggs gevonden van Mario. ze mogen dit ook doen want het word uitgeven door nintendo wat ik al zei, maar misschien is dit wel een verwijzing naar een fysieke Nintendo Lego

Lego Minecraft

Er bestaat al Lego Minecraft dat op Cuusoo werd gekozen. Cuusoo is een website waar je zelf bedachte Lego creaties kan op zetten en die vote`s kan krijgen. als een creatie 10 000 votes heeft gekregen gaan ze kijken als het goed genoeg is om te verkopen, wat door een jury word bepaald. En dat is gebeurd met Minecraft(de servers waren zelf over belast tijdens het voting proces). 

Zelda

Ragura heeft het zelfde gedaan met The legend of Zelda, wat nu word bekeken door de jury. Nu is het de vraag nog als het door gaat of word afgekeurd, maar dat zal wel niet gebeuren want een andere Lego Zelda is al een keertje afgekeurd.

Mario vs Pokémon

Maar een product moet wel verkopen en ik denk dat het wel zou lukken want er zijn genoeg Nintendo fans maar in de winkel zou het minder goed verkopen met Lego Mario.

Er zijn ook heel veel ander Mario spullen te koop maar ik denk wel dat Lego Pokémon beter zou verkopen want het  heeft meer jongere fans(die meer met lego spelen). Kijk bijvoorbeeld naar Pokémon kaartjes, die verkopen hartstikke goed. Ze hebben zelf een eigen serie en Mario niet. Aan de andere kant is Mario wel het icoon van Nintendo.

het is een re-upload want het is verwijderd toen ik het ging verbeteren.

Dit artikel delen

Over de auteur

- -