1. Playstation 4

Playstation 4

Ik zou het hier graag willen hebben over de playstation4.

                                                     PRIJS&RELEASE

Volgens de Britste tabloid The Sun Zullen we rond oktober al aan de slag kunnen met de PS4. 

Wat volgens mij toch niet kan ik denk eerder aan een release rond de periode van kerstmis. En dat wordt dus rond maart-april de release in europa The Sun probeert ook te zeggen dat de PS4 een stuk goedkoper gaat zijn dan de PS3 omdat er in de PS4 geen gebruikt wordt gemaakt van een cell-proccesor. Ze denken dat de PS4 rond de 350euro gaat kosten. Als de PS4 nu werkelijk rond de 350euro zal kosten denk ik zelf dat Sony veel te weinig PS4 consoles gaat hebben op de release en dat de andere mensen die geen PS4 hebben kunnen bemachtigen toch veel langer zullen moeten wachten om te kunnen knallen op hun PS4.

                                                    GROTERE MARKT

Andrew House zei overigs in een interview dat ze met de PS4 een breder publiek willen aanspreken en daar horen vrouwen in. We gaan de PS4 natuurlijk niet roze maken zei Houser, maar we willen wel meer vrouwen aanspreken. De PS4 draait natuurlijk niet alleen maar om shooters, dus indie-games zullen een grotere rol gaan spelen. Ik zelf hoop op meer games dat gelijkaardig zijn aan journey. Ze zouden een aparte categorie in de Playstationstore kunnen maken voor indie-games.

                                                    PERFECT

Volgens Epic zouden we de PS4 kunnen vergelijken met een Gaming-pc door de speciale ervaring die je zelf als gamer gaat hebben bij de PS4 en de ongeloofelijke hardware. Zouden we dit moeten geloven? We zullen maar wachten tot IG de ps4 zelf uittest op de E3. Er zullen ook meer topgames worden ontwikkeld op de PS4 volgens Mark Rein Vice-President van Epic. Ik zelf hoop op meer games zoals Uncharted, Tomb raider, Sleeping dogs, Far cry3 enz. op de PS4.

                                                                        

Hopelijk vinden jullie dit een goed geschreven tekst het is de eerste keer dat ik iets als dit dus jullie mogen altijd zelf zeggen wat jullie van dit vonden.

Dit artikel delen

Over de auteur