1. GameCube blijft 99 euro kosten

GameCube blijft 99 euro kosten

Nintendo heeft verklaard dat de GameCube in Europa gewoon 99 euro blijft kosten. Daarmee reageert het bedrijf op de eerdere prijsverlagingen van de Xbox en PlayStation 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • 99 euro is ook een goede prijs, hoeft niemand hem voor te laten liggen

 • tja, egt lager kan ook bijna niet. dan moeten ze onderhand geld toegeven.

  laat ze maar de gba sp in prijs gaan verlagen

 • ik ben het eens met Olimario  http://www.game-fan.tk

 • balen, had makkelijk naar 50 euro gekund ;)

 • Koekiemonster heb jij er nog een nodig dan???

 • altijd nog lager dan de xbox en de ps2 dus nintendo heeft nix te vrezen

 • 99 euro is een goede prijs,nintendo zou beter van hun gameboy advance de prijs verlagen!

 • Precies, dan blijven ze ook niet met magazijnen vol zitten als de DS gereleased wordt :)

 • Een GBA prijsverlaging zie ik pas vlak voor de release van de DS gebeuren, en misschien zelfs nog later. Zolang ze geen concurrentie hebben en die dingen als warme broodjes over de toonbank vliegen hebben ze geen enkele reden om 'em in prijs te laten zakken. Zakken moeten tenslotte gevuld worden.  En 99 euro voor een Cube is nog steeds geen geld.

 • gamecube sucks!

  M'n Gamecube suckt idd veel van m'n tijd op…

 • cube voor 100 euro of xbox 150 dan is de keuze snel gemaakt…XBOX toch jammer dat ik voor de ps2 1100 gulden heb uitgegeven voor de xbox 400 nog wat en voor de cube 150 -_-'

 • 1149,- euro voor de ps2…299 voor de xbox(???pack) en cube voor 299 geloof ik (begin) en nog een cube voor??? met die mariokartpack met zelda disk (waar ik die pack eigenlijk voor gehaald had…cube weggegeven aan mijn broer zodat ie MGSTT kon kopen en spelen).  Maar 99 euro is idd een goede prijs voor die console.

 • en waarom is de GameCube nou eigenlijk goedkoper dan de concurrenten… zo lijkt het net of de andere 2 meer geld waard zijn, en dat vind ik niet! Gamecube en PS2 rule! :P

  Nintendo is tenminste de enige die hun console een goede prijs geeft, en ook niet al te laat de prijs verlaagd…  @DJ-T, ik ben het met k2 eens, de gamecube suckt mijn tijd in ja!, hahaha, de Xbox zou daarentegen eerder mijn tijd verneuken!

  (sorry hoor, ik vind die Xbox gewoon de slechtste van de 3, en dan heb ik het vooral over de games)


 • De cube is minder waard omdat leuke games op de cube voor de gemiddelde gamer op 1 hand te tellen valt (oke ik overdrijf, 2 handen). De ps2 heeft gewoon een goed/zeer goed aanbod met lekkere spellen. Xbox ook wel en is grafisch de beste. Daarom is de cube minder waard dan de andere 2 consoles.

 • Ehmm… Dat slaat nergens op… -_-' Een console wordt niet minder waard door minder leuke spellen (al klopt dat ook niet, er zijn erg veel leuke (exclusieve) games voor de GameCube).

  De productiekosten van een GameCube zijn gewoon erg laag, dat betekend niet dat ie dan minder waard is… -_-'

 • Daar heeft de Gamer natuurlijk lak aan. Die baseert zijn oordeel op het aanbod en op de games zelf. Ik vind het aanbod op de cube vergeleken met de andere 2 consoles veel te mager. Daarom vind ik hem minder waard.

 • De cube doet voor exclusieve toptitels absoluut niet onder voor de XBOX en PS2. In dat geval heeft het meer met persoonlijke smaak te maken.

 • ik heb xbox en gamecube en ik speel veel meer op xbox. als er meer goede titels op de cube komen dan ga ik daar weer op spelen. speel nu en aimking als je zo heet begrijp ik niet waarom je zegt dat het aan de spellen ligt chronicles of riddick, full spectrum warior en black arrow maare als er weer vette spellies voor de cube komen ga ik weer cuben

  metroid 2, zelda 2, pikmin 2, animal crossing

 • Ik vind dat er toch wel heel wat toffe exclusives zijn op de Cube. En dan nog eens al die goeie multiformats die de PS2 en XboX gamers ook spelen hoor. De Cube is ZWAAR onderschat, en dan nog eens al dat kiddy-gezever.  @Vice: De cube is de 2de beste qua graphics, stukken boven de PS2 en niet zo heel veel onder de XBOX eigenlijk.  Het had anders kunnen gekund hadden ze die ATI flipperchip op 200Mhz gehouden en de CPU sowieso opgetrokken. CPU was eerst trager en flipper sneller, nu is ie maar zo'n goeie 160 Mhz maar de CPU speed is opgetrokken. In ieder geval zal je moeilijk een game vinden met frame drops. Iets wat je niet kan zeggen van de PS2 en zelfs niet van de XboX die soms wat overschat wordt door onwikkelaars heb ik de indruk.


 • @Calculadora Er is maar een waardevolle exclusieve titel voor de cube die ik kan bedenken. Metroid. Terwijl je voor Sony en MS een aardig rijtje kan opnoemen. En trouwens met multiplatform wordt tegenwoordig standaard de cube niet meegerekend. Het is de laatste tijd standaard dat een spel niet op de cube verschijnt, maar alleen op PS2 en XBOX. Toch jammer en ook een beetje onbegrijpelijk. De Cube heeft toch een aardig marktaandeel lijkt me.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren