1. Will of Steel aangekondigd

Will of Steel aangekondigd

GMX Media heeft vandaag aangekondigd Will of Steel in productie te hebben voor de PC. Dit strategiespel brengt ons naar hedendaagse conflicten zoals Irak en Afghanistan, waar wij onder de Amerikaanse vlag de oorlogen mogen winnen en het goede nieuws aan Bush mogen vertellen.

Zoals verwacht mogen we een realistische setting verwachten. We mogen met zowel land als luchtvoertuigen aan de slag. Denk hier aan de M1A1 Abrams tank of de Apache gevechtshelikopter. Interessant is dat jijzelf medailles kan verdienen als je de missies goed uitvoert, waardoor je nieuwe voertuigen onder je bevel krijgt. Tevens krijgen we met dag en nachtmissies te maken.

Interessant feit is dat je in dit PC spel je eenheden naast met je muis en toetsenbord ook met je stem bevelen kan geven. De makers beweren zelfs dat je het complete spel kan spelen met alleen maar gebruik van je stem! Niet eerder vertoont op de PC, hoewel dit op de Xbox en PlayStation al wel voorkwam.

We mogen Will of Steel eind 2004 in de schappen verwachten. Tevens hebben we enkele screenshots en een trailer voor je.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • we hadden al een echte amerikaanse leger first person shooter: america's army en nu komt daar ook nog real-time stratagie bij

    wat krijgen we dadelijk? amerikaans leger role-playing game?

  • Ik wil dan Bush zijn :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren