1. Super Monkey Ball 3 nog steeds in ontwikkeling

Super Monkey Ball 3 nog steeds in ontwikkeling

Volgens IGN is het derde deel van de Super Monkey Ball serie nog steeds in ontwikkeling. In de vragenrubriek op IGN zegt Matt Casamassina dat Sega nog steeds bezig is met het spel en dat ze binnenkort een aankondiging maken voor Super Monkey Ball 3.

Amazon zette ongeveer een half jaar geleden al een productpagina op maar het bleef een lange tijd stil rond Super Monkey Ball 3.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Vet zeg monkeyball 1 en 2 zijn een van mijn meest gespeelde cubemultiplayertitels :D:D beter dat er nog aan t vervolg gewerkt word.

 • Idd, maar ook de singleplayer vond ik zeer goed.

 • Kan leuk worden als ze weer leuke multiplayerdingen erin gaan gooien. Singleplayer heeft me namelijk nooit echt zo kunnen boeien.

 • Singleplayer heeft me namelijk nooit echt zo kunnen boeien.Zeker te moeilijk voor je. Singeplayer was een erg goed aspect van beide delen, de multiplayer maakte het af.

 • Idd, was gewoon briljant spel. Kan me nog altijd de wedstrijdjes herinneren: wie het eerste SMB uitspeelde. Was een kwestie van het spel zo snel mogelijk ontvangen bij de juiste gameshop zodat je een voorsprongetje had en dan uren lang achter elkaar spelen net zo lang tot je het uitspeelde.  Overigens mogen de levels wel meer uit deeltje 1 komen. Bij deel 2 zaten iets teveel levels waar je gewoon pure mzzl voor nodig had.

 • Dan zal het zeker goed worden,dat er zo lang aan gewerkt word.

 • ,,Zeker te moeilijk voor je. Singeplayer was een erg goed aspect van beide delen, de multiplayer maakte het af.''  Mwoah, vond het in mijn eentje gewoon niet veel aan. Het werd imo pas leuker als je de banen met meerdere spelers ging doen (SMB1), of een wedstrijdje deed wie het verst kon komen (SMB2). Maar puur in mijn eentje: nee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren