1. Snake Eater releasedatum toch onduidelijk

Snake Eater releasedatum toch onduidelijk

Er zijn nu bronnen opgedoken die beweren dat Metal Gear Solid 3: Snake Eater in Japan ook in oktober uitkomt. Gisteren brachten wij al het nieuws dat het spel op 2 december in Japan wordt uitgebracht. Wanneer hij op beide continenten in oktober komt zou het best eens kunnen dat wij Snake met kerst onder de boom hebben. Het is nu dus ietwat onduidelijk wanner het spel in Japan uitkomt, iets dat (veel) invloed op onze datum kan hebben.

De camouflage campagne waarbij mensen van over de hele wereld designs voor Snake’s kostuum konden insturen is ook beëindigt. Konami heeft maar liefst 5,482 inzendingen ontvangen en de winnaars worden zowel op de site als op de Tokyo Game Show bekend gemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • laten we hopen dat hij dan maar rond kerst onder de boom ligt! oef dan gaan mijn ouders met kerst failliet omdat ze zoveel spellen moete kope :P

 • Damn,  Kan niet zo goed wachten, vind de serie MGS erg goed. Ik heb tevens een cube waarop ik de remake van de PSX kan spelen en die is erg leuk moet ik zeggen. Na PES4, GTA SA komt voor mij toch echt wel MGS SE. Het word een spannende winter in gamesland…

 • dit wordt echt 1 van de beste games die ik nog moet kopen dit jaar:d

 • @murder haha, ik begrijp wel wat je bedoelt, maar keur het downloaden gewoon helemaal niet goed of zeg er niks op, want als je het maar half gaat af keuren is het een beetje krom. trouwens, ik begrijp wel wat je bedoelt hoor.

 • Laten we hopen dat MGS3 dit jaar het levenslicht nog ziet…ik wacht hier al jaren op.Ben erg benieuwd met wie je speelt?

  Is het Big Boss of toch Snake??,we zullen maar moeten afwachten.

 • ik wil het gisteren nog.

 • Ja.. Is wel handig… Vlak voor kerst.. Een pS2 met MGS3… Rinkel, rinkel…

 • @ali  ja maar in de E3 trailer van dit jaar zegt ocelot: so this is the legendary boss…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren