1. 2K Games-titels verwijderd van GeForce Now

2K Games-titels verwijderd van GeForce Now

Nvidia zegt dat het gaat om een misverstand

Op verzoek van 2K Games zijn de Borderlands-, Bioshock, Civilization-games en meer van GeForce Now verwijderd.

Ook Activision en Bethesda vroegen het bedrijf eerder hun catalogus offline te halen. De uitgevers noemen geen reden voor het terugtrekken van de titels, maar volgens Bloomberg hebben 2K, Activision, Bethesda en andere uitgevers nooit officieel toestemming gegeven voor de ondersteuning van hun games na de bètaperiode. Nvidia noemt het zelf een 'misverstand' en hoopt in samenspraak de games spoedig weer toe te voegen aan de dienst.

GeForce Now lanceerde in februari officieel na een lange bètaperiode. De dienst maakt het mogelijk om eigen titels op Steam, Epic Games Store en Uplay te streamen via de cloudservers van Nvidia. Er is zowel een gratis als betaalde versie met extra's als RTX-ondersteuning en voorrang bij toegang tot de servers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zo jammer. Het is een geweldige service maar er blijft weinig van over zo. Hopelijk gaat het veranderen. Of misschien komt er een andere partij die de zaakjes beter op orde heeft (Steam?) want interesse heb ik zeker.
  • Ach ach uitgevers willen liever dat mensen nog een keer betalen alla Stadia. Op deze manier komt streamen nooit van de grond.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren