1. Call of Duty: Modern Warfare-modus 2v2 Gunfight in actie

Call of Duty: Modern Warfare-modus 2v2 Gunfight in actie

Volledige multiplayeronthulling is op 1 augustus

De nieuwe multiplayermodus 2v2 Gunfight voor Call of Duty: Modern Warfare is voor het eerst getoond.

In de modus nemen twee kleine teams van elk twee spelers het tegen elkaar op in meerdere rondes. Het team dat zes rondes wint heeft gewonnen. De modus bevat een aantal kleine, custom maps en alle spelers krijgen dezelfde loadout, die elke twee rondes verandert.

Na veertig seconden in een ronde begint Overtime, het moment dat er een vlag op de map verschijnt. De teams hebben vervolgens tien seconden om de vlag te pakken. Gedurende Overtime is de winnaar het team dat de vlag pakt of het andere team verslaat. Wanneer niemand het andere team verslaat of de vlag pakt, wint het team met de hogere health.

Natuurlijk krijgt Call of Duty: Modern Warfare meer multiplayermodi. Die worden op 1 augustus tijdens een livestream onthuld. De shooter verschijnt op 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren